Studera utomlands på
College & Universitet

Vi hjälper dig kostnadsfritt med hela processen inför dina studier utomlands!

 

Studera utomlands

Utlandsstudier är något som vi på Blueberry har en stor passion för och nu vill vi hjälpa dig att komma iväg och studera utomlands. Att ha studerat utomlands är inte bara positivt för ditt CV och för ditt internationella nätverk, det främjar dessutom din förståelse för andra kulturer och olika språk, något som värdesätts högt hos många arbetsgivare och på företag. Att studera utomlands är också ett fantastiskt roligt äventyr! Vi på Blueberry är stolta över att varje år hjälpa hundratals studenter studera utomlands på college och universitet över hela världen.

Oavsett vart du vill åka eller vad du vill studera utomlands så har vi med största sannolikhet en skola som passar dina önskemål. Allt du behöver är viljan att ge dig iväg på ditt livs äventyr, sen hjälper vi dig med resten. Vi lovar att du inte kommer att ångra dig. Hör av dig till oss så sätter vi igång!

Kontakta oss om studier utomlands

Studera i New York på Berkeley College

Månadens Universitet – Berkeley College ligger i hjärtat av New York och här kan du studera en rad olika utbildningar inom Business. Ta chansen att plugga exempelvis Business, Fashion, Marketing eller Management i en av världens häftigaste städer!

Läs mer om Berkeley College

Blueberrys ambassadörsjobb

Är du en fena på att fota och skriva? Och tycker du att det vore kul att arbeta med sociala medier under dina utlandsstudier för att inspirera andra att studera utomlands? Ta chansen att ansöka om en tjänst som Blueberryambassadör!

 

Läs mer om Blueberrys ambassadörsjobb

Studera i London på Regent’s University

Månadens Universitet – Prestigefyllda Regent’s University håller en hög nivå på sina utbildningar & chansen till anställning efter avslutad studietid är mycket hög. Ta del av ett rikt studentliv och upptäck fantastiska storstadsmetropolen London!

Läs mer om Regent's University

Studera i USA på Edmonds Community College

Månadens Universitet – Edmonds Community College ligger i underbara Seattle och utbildningarna här är några av Blueberrys mest prisvärda. Edmonds har flera gånger röstats fram bland de mest ”student friendly” collegen i hela västra USA, vilket ger studentlivet högsta betyg!

Läs mer om Edmonds Community College

Varför ta hjälp av Blueberry inför dina studier utomlands?

Alltid kostnadsfria
Blueberrys rådgivning och hjälp i ansökningsprocessen är alltid 100% kostnadsfri för dig som ska studera utomlands. Våra partneruniversitet finansierar vår verksamhet och vi är en integrerad del av deras service, därför är det helt gratis för dig att anlita oss.

Kunskap och erfarenhet
När du får hjälp av en rådgivare hos Blueberry så är det någon som själv har studerat utomlands och har stenkoll på allt du behöver veta inför din avresa. Vi lägger stor vikt i att anställa personal som studerat utomlands på våra partneruniversitet och besöker skolorna så ofta vi kan.

Träffa andra studenter innan avresa
Förutom att vi hjälper dig med CSN, boende, försäkringar med mera, så ger vi dig också möjligheten att träffa andra studenter som ska studera utomlands på samma destination som dig. Vi anordnar träffar inför din avresa och kan koppla ihop dig med andra studenter i vårt nätverk.

HUR FUNGERAR DET ATT STUDERA UTOMLANDS?

Vi förklarar allt du behöver veta inför dina studier utomlands.

Läs mer - Hur fungerar utlandsstudier

STIPENDIUM FÖR STUDIER UTOMLANDS

Vi på Blueberry erbjuder just nu ett stipendium för studier utomlands. Läs mer nedan om hur du går tillväga för att söka!

Blueberrys stipendium för utlandsstudier

FRÅGOR & SVAR OM STUDIER UTOMLANDS

Hur funkar utlandsstudier? Vi har samlat de vanligaste frågorna och svaren om att studera utomlands.

Till FAQ

STUDERA UTOMLANDS MED CSN

När du ska studera utomlands kan du få bidrag och lån från CSN för terminsavgifter och för levnadskostnader.

Läs mer om CSN för utlandsstudier

Tips till dig som vill studera utomlands direkt efter gymnasiet

Läs mer

Tips till dig som vill studera utomlands och går på/har gått på universitet

Läs mer

Tips till dig som vill tillgodoräkna KY/YH-studier & fortsätt studierna utomlands.

Läs mer

Gör Blueberrys Utomlandsstudie Quiz & hitta din drömskola

Till Quizet

Utlandsstudiebloggen

Senaste nytt från Blueberry

Senaste från sociala medier