Utbildningar

Utbildningar på Academy of Film, Theatre & Television

I samarbete med AFTT – Academy of Film, Theatre & Television erbjuder Blueberry Diplomas, Advanced Diplomas och Bachelor med fokusområden inom Acting, Film eller Live Produktion. Utbildningarna fokuserar på att tillhandahålla studenterna så mycket praktisk erfarenhet som möjligt, för att steget vidare ut i arbetslivet ska bli enklare att ta.

Acting – 1 till 2 år

Diploma of Creative Arts (Acting) – 1 år

Bachelor of Creative Arts (Acting) – 2 år

Det som Acting undervisningen på AFTT fokuserar på är unika och dynamiska inlärningsprocesser som kommer att utrusta dig inför både fysiska och emotionella föreställningar. Den här utbildningen är den enda av sin typ i Australien som lägger ihop handlingspsykologin med en strategi för att flytta och förkroppsliga karaktärer för både scen och skärm. Denna metoden kombinerar det bästa av Eric Morris system och Meyerhold BioMechanics som delar av andra internationella tekniker.

Kurserna leder studenter genom kärnan och principerna för att agera, kreativt spel, rörelse och röst för scen, film och tv. Dessa färdigheter integreras sedan under hela utbildningen till dynamiska skärm- och teaterproduktioner
från teaterklassiker till samtidsfilm och scenarbeten.

Läs mer om programmet på AFTTs hemsida.
Datum & priser hittar du här.

I den här filmen får du ett litet smakprov på Acting utbildningen:

Film – 1 till 2 år

Diploma of Screen & Media: Film – 1 år

Advanced Diploma of Screen & Media: Film – 2 år

Filmutbildningarna på AFTT erbjuder en intensiv, praktisk inlärningsupplevelse. Inte bara kommer du skriva, producera och regissera din egen film med stöd från ett fullt filmteam, du kommer också vara involverad i skapandet av många andra filmer som en del av filmteamet. Detta säkerställer att studenterna får en fullständig förståelse för grunderna i filmskapande, från film och belysning till ljud och efterbearbetning. Med denna praktiska kunskap och erfarenhet, är AFTT’s studenter redo att gå in i filmbranschen med självförtroende.

Anslutning till filmindustrin är inbyggd i utbildningen med bransch aktiva personer som är involverade i studenternas produktioner. Dessa experter finns till som konsulter och mentorer samt att de ibland håller Masterclasses för studenterna.  AFTT’s lärare arbetar tillsammans med studenterna för att integrera lärande kring film i aktiviteter som är bransch relaterade, projekt eller produktioner.

Under en Advanced Diploma går utbildningen in mer på djupet kring filmskapandet för att utveckla studenterna. För studenter som är intresserade av att utveckla sin Advanced Diploma till en Bachelor Degree är det möjligt i samarbetet med JMC Academy.

Läs mer om programmet på AFTTs hemsida.
Datum & priser hittar du här.

I den här filmen får du ett litet smakprov på Film utbildningen:

Theatre Production – 1 år

Diploma of Live Production and Technical Services (Stage Manager) – 1 år

Theatre Production är en dynamisk och förändrande bransch, där branschen expanderar med olika media lösningar och integration er i live shower som kräver en bredare teknisk och organisatorisk kompetens. AFTT’s Theatre Production utbildningar utrustar dig med de grundläggande färdigheter som krävs för Stage Manager, med allt från tekniska till film produktioner för att se till så du har bredden för att ta din karriär i vilken riktning du vill.

En del av utbildningen är att få praktisk erfarenhet för att vara förberedd för verkligheten inom Theatre Production och för att få uppleva hur det är på arbetsplatser. Studenter deltar i simulerade arbetsplatsaktiviteter i olika tekniska roller, och arbetar tillsammans med bransch aktiva så som regissörer, ljusdesigners, koreografer, skådespelare, produktionschefer, scenchefer och
tekniska chefer för att samarbeta, planera, övervaka, implementera och förverkliga alla sceniska element i produktioner.

Studenter kommer även att få testa på olika discipliner för att hantera och organisera filmplatser och inspelningar, så att studenterna kan demonstrera sina färdigheter inom detta media. Med fokus på bransch beredskap får studenterna också en bredare bild av processer inom kreativa branscher, affärs- och entreprenörskompetens. Detta utrustar individer för att sedan kunna framgångsrikt navigera alla aspekter av branschpraxis för att bygga upp kapaciteten till aktivt söka arbete och affärsmöjligheter inom en kreativ bransch, så som produktion är

Läs mer om programmet på AFTTs hemsida.
Datum & priser hittar du här.

I den här filmen får du ett litet smakprov på Live Production utbildningen:

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Victoria Weber, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan