Studera i Australien - Studera i Melbourne, Studera i Sydney

Academy of Information Technology

Studera på Academy of Information Technology i Sydney eller Melbourne

Academy of Information Technology (AIT) i Sydney och MelbourneAustralien är specialiserade inom IT, Interactive Media, 3D Animation, Graphic Design, Game Design, Film, Visual Effects, Apputveckling, Virtual Reality och Motion Capture.

AIT är en riktigt kreativ och inspirerande skola som ständigt ligger i teknikens framkant. De var till exempel först i Australien med utrustning för att undervisa inom Motion Capture och Markerless Motion Capture. Bland annat har AIT Australiens första och enda Markerless Motion Capture System, spelutvecklingsrum, dataprojektionsrum och ett specialbyggt rum med grön skärm för Mac-redigering. AIT lägger stort fokus på teknologi och satsar på att skapa studenter med spjutspetskompetens. Deras filosofi och mål är väldigt enkelt: Alla studenter som lämnar AIT ska vara redo för arbetslivet. Det märks också på hur mycket skolan bryr sig om och uppmuntrar sina studenter.

AIT Sydney logo på blueberry.nu

4 skäl att välja AIT i Sydney

  • Du får ledande kunskap inom framtidsyrken som redan nu är hett eftertraktade.
  • Supermodern utrustning finns alltid tillgänglig.
  • Praktiska, branschnära utbildningar och lärare med stor erfarenhet från branschen.
  • Centralt läge i både Sydney och Melbourne.

Undervisningen fungerar mycket bra. Bra struktur och passar bra för den som gillar både praktiskt och teoretiskt.

– Elin F, Diploma of Events

Det har fungerat väldigt bra. Jag tycker verkligen om undervisningen här. I början var det ganska konstigt i tanke med att man studerade på helt annat språk, men man kom in i det efter ett tag.

– Bat-Erdene N, Diploma of International Business

Perth är en väldigt mysig stad, det är en stor stad med en småstads känsla. Gillar de skarpt! Sen har vi ju alla förorter också varav Fremantle är min favorit :) Massa mysiga butiker och fina stränder.

– Elin A, Advanced Diploma of Travel & Tourism Management

AIT jobbar nära arbetsgivarna

För att nå målet med att utexaminerade studenter ska kunna gå rätt in i arbetslivet så arbetar AIT väldigt nära branschen. Detta kommer du märka snabbt som student. Studerar du till exempel Bachelor of IT (Mobile App Development) så får du chansen att skapa en portfölj med appar redo att säljas via iTunes eller Marketplace.

Alla lärare arbetar inom sitt expertområde och därför har de full koll på de senaste trenderna och teknikerna som krävs för att lyckas i arbetslivet.

Studera på centrala campus i Sydney och Melbourne

AIT i både Sydney och Melbourne har en levande inlärningsmiljö med många skickliga studenter och supermodern teknik. Det finns också gott om ljusa grupprum och en härlig cafeteria som gör att det är lätt att utbyta idéer och koppla av mellan lektionerna.

Sydney

AIT ligger mycket centralt i Sydney-stadsdelen Ultimo, nära centralstationen. Läget kring Sydney Central är populärt bland media- och reklambyråer vilket ger vad skolan kallar en ”kreativ buzz” i hela området.

Melbourne

AIT öppnade nyligen även portarna till campuset i centrala Melbourne. Där du kan studera i lika inspirerande miljöer som i Sydney med förstklassig utrustning och dessutom får du utsikt över stadens alla skyskrapor.

Läs mer om campusen här.

Utbildningar på AIT

I samarbete med AIT erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Diploma – 1 år.
  • Bachelor’s Degree – 3 år.

Läs mer om utbildningarna på Academy of Information Technology.

Spana in AIT i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Det är nog den häftigaste resan jag någonsin gjort, Western Australia är fantastiskt.

Jennifer Lindholm

Senior Area Manager

Läs mer

Studera i Sydney

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer

Studera i Australien

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Ella Reuterswärd, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan