Studera i Gold Coast i Australien på blueberry.nu

Studera i Gold Coast

Studera utomlands i Gold Coast

Gold Coast i Australien är den perfekta studieorten för dig som vill kombinera dina utlandsstudier med stränder i absolut världsklass och ett stort utbud av aktiviteter. Gold Coast är Queenslands näst största stad efter Brisbane som inte ligger långt härifrån. Gold Coast är Australiens svar på Miami och staden växer snabbt med många fina hus och byggnader vid både stränderna och kanalerna. Här hittar du stora turistattraktioner som nöjesparkerna Dreaworld, Sea World samt Warner Bros Movie World.

Vädret är bra året runt och de milslånga stränderna lämnar ingen oberörd. Speciellt surfare har en speciell förkärlek för stränderna här. Det är ingen slump att du just här hittar Surfers Paradise, en populär stadsdel i Gold Goast och ett av Australiens mest populära resmål. Hit kommer partysugna turister från hela världen!

Här hittar du verkligen en avslappnad livsstil nära havet. Gold Coast-området växer fort och med cirka 500 000 invånare längs den fem mil långa strandkusten. Här samlas ungdomar från hela världen – backpackers, beach bums, språkstudenter och collegestudenter. Nätterna är ljumma och musiken soft.

Utbudet av shopping är stort och det finns gott om utflyktsmål och naturreservat att besöka både inåt i landet och längs kusten. Norr om Brisbane hittar du Sunshine Coast, en annan mycket populär kuststräcka och en av Blueberrys studieorter.

College & Universitet

Studera i Gold Coast - Blueberrys utbud av skolor