icms, boende

Boende

Boende på ICMS i Sydney

International School of Management Sydney erbjuder boende på det fina campuset. Du kan också bo utanför campusområdet i egen lägenhet eller exempelvis i ett hus där du delar hyra med dina kurskamrater inne i Sydney. Det är ganska enkelt att hitta både lägenheter och rum att hyra på hemsidor som Flatmate och Gumtree.

Residens på campus

ICMS erbjuder boende på campus där måltider ingår. Du kan välja mellan enkelrum, dubbelrum eller trebäddsrum. Män och kvinnor bor på olika våningar där varje våning har gemensamma badrum samt ett mindre kök. Du har tillgång till datorer, bibliotek och sportmöjligheter på residenset. Manly Beach ligger 5 minuter från campus.

Här finner du exempel på campusboende på ICMS:

Moran House

Moran House är ett av de äldsta, kulturskyddade husen i Manly och kallas för ”castle on the hill”. Det mest populära boendealternativet! Det är en känd byggnad i området med en otrolig utsikt över stranden, och ligger även nära affärer, kafé er och nattliv. Läs mer om Moran House här.

Kelly House

Kelly House är den största av studentbostäderna på ICMS och ligger precis intill Moran House. Kelly House har också en fantastisk utsikt i närheten av stranden och gångavstånd till andra faciliteter. Läs mer om Kelly House här.

Wanganella House

Wanganella House är ett hem för studenter som vill bo självständigt. Det är bekvämt, säkert och rymligt, som ett hem ska vara! Det är ett delat hus som ligger i det tysta och gröna området Balgowlah, inte långt ifrån huvudcampuset med buss. Läs mer om Wanganella House här.

Läs mer information om residens på campus och hur du söker boende på skolans egen hemsida.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Alexia Holse, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan