Boende

Boende på Le Cordon Bleu Australia

Då Le Cordon Bleu Australia har tre campus utspridda över landet har de olika möjligheter att erbjuda boende till sina internationella studenter. Läs mer om ditt tänka campus nedan.

Adelaide och Sydney

Le Cordon Bleu erbjuder inget campusboende och studenten är själv ansvarig för att hitta boende. Det finns dock många olika alternativ för studenter som kommer till Australien beroende på vad man själv har för preferenser. Du kan bo i residens, hyra privat eller bo i värdfamilj. För mer information om boende i Adelaide eller boende i Sydney så kan du besöka skolans hemsida för tips.

Melbourne

Tack vare sitt nära samarbete med Victoria University i Melbourne så har Le Cordon Bleu möjlighet att erbjuda sina studenter boende i något av VU:s studentresidens. Båda residensen erbjuder flera fritidsaktiviteter och andra event för att du ska lära känna folk snabbt som ny på skolan. Dessutom har du som student på LCB tillgång till Victoria University’s Housing Service som kan hjälpa dig att hitta boende utanför campus. Läs mer om boende i Melbourne på skolans hemsida.

Övrigt

Kostnader för att bo i Australien kan variera beroende på ditt val av läge, storlek på boende och om du bor själv eller delar med andra och det är därför svårt att uppskatta exakt vad det hamnar på. Via skolans hemsida kan du få vissa riktlinjer men mycket är upp till dig själv.

Blueberry har bra länkar till olika boendealternativ där våra tidigare studenter bott.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Victoria Weber, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan