Studera till skådespelare på blueberry.nu

Ansökan

Ansökan till New York Film Academy Australia

Förkunskapskrav

För att bli antagen till New York Film Academy måste du ha fullständiga gymnasiebetyg med C eller mer i Engelska 5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test  eller en IELTS-examen.

Utbildningarna utgår ifrån varje individs förkunskaper och förutsättningar. De enda förkunskaperna som krävs för att bli antagen är ett fullständigt gymnasiebetyg, goda kunskaper i engelska samt att du kan finansiera din utbildning. Alla förkunskaper du har kommer dock givetvis att underlätta dina studier då kurserna på NYFA är ganska krävande.

Sista ansökningsdag

Det finns ingen specifik sista ansökningsdag, men vi rekommenderar att du påbörjar din ansökan senast tre månader innan kursstart.

För att gå vidare med din ansökan, fyll i dina uppgifter i formuläret nedan. Vi på Blueberry kommer därefter att höra av oss till dig med instruktioner för att gå vidare med din ansökan till NYFA Australia. 

Ansökan till Blueberry

Vill du direkt boka en gratis studierådgivning, klicka här! Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.

  • Avser ort där du vill studera utomlands.
  • Personuppgifter

  • Tidigare studier

  • *Blueberrys ansökningsvillkor
    *Blueberrys integritetspolicy