Datum & Priser

Datum & priser för TAFE International Western Australia

Terminsdatum 2024

Termin 1: 29 januari – 28 juni
Termin 2: 15 juli – 13 december

Kursavgift 2024

Diplomutbildningar (1-2 år)
Från 6240 AUD (ca 44 700 SEK) per termin beroende på inriktning.

Övriga avgifter

Visumansökan
710 AUD (ca 5 100 SEK)

Obligatorisk sjukvårdsförsäkring
Cirka 600 AUD (ca 4 300 SEK) per år.

Stipendium

Om du väljer att studera på ett av TIWAs regionala campus har du möjlighet ett ansöka om stipendiet Regional Bursary med ett värde på 5000 AUD (ca 35 800 SEK). Läs mer om stipendiet här. Observera att det inte gäller för TIWAs Metropolitan campus i Perth. 

På utvalda utbildningar kan även ansöka om Destination Australia stipendiet värt 7500 AUD (ca 53 700 SEK) per termin. Du hittar mer information och vilka utbildningar det gäller här.

Betalning av kursavgifter

Kursavgifterna på TAFE International Western Australia betalar du terminsvis direkt till skolan. Vi på Blueberry hjälper dig kostnadsfritt med hela din ansökan.

Studiemedel

Alla Diplom utbildningar på TAFE International Western Australia är berättigade studiemedel från CSN. Du har möjlighet att låna för både kursavgifter och levnadskostnader. Blueberry kan dock aldrig garantera att du blir beviljad studiemedel. Läs om CSN och hur mycket studiemedel du kan få här.

Notera att Certifikat utbildningarna inte är CSN berättigade. Fråga oss om du är osäker på om du kan få CSN för den utbildning du är intresserad av!

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sindre Løfsgaard, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan