Datum & Priser

Datum & priser för TAFE International Western Australia

Startdatum 2023

Termin 1: 30 januari – 30 juni
Termin 2: 17 juli -15 december

Kursavgift 2023

Diplomutbildningar (1-2 år)
Från 6240 AUD (ca 44 700 SEK) per termin beroende på inriktning.

Stipendium

Om du väljer att studera på ett av TIWAs regionala campus har du möjlighet ett ansöka om stipendiet Regional Bursary med ett värde på 5000 AUD (ca 35 800 SEK). Läs mer om stipendiet här. Observera att det inte gäller för TIWAs Metropolitan campus i Perth. 

På utvalda utbildningar kan även ansöka om Destination Australia stipendiet värt 7500 AUD (ca 53 700 SEK) per termin. Du hittar mer information och vilka utbildningar det gäller här.

Övriga avgifter

Visumansökan
710 AUD (ca 5 100 SEK)

Obligatorisk sjukvårdsförsäkring
Cirka 600 AUD (ca 4 300 SEK) per år.

Betalning av kursavgifter

Kursavgifterna på TAFE International Western Australia betalar du terminsvis direkt till skolan. Vi på Blueberry hjälper dig kostnadsfritt med hela din ansökan.

Studiemedel

Alla Diplom utbildningarna på TAFE International Western Australia är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader, Blueberry kan dock aldrig garantera att du blir beviljad studiemedel. Läs om CSN och hur mycket studiemedel du kan få här.

Notera att certifikat utbildningarna inte är CSN berättigade. Fråga oss om du är osäker om du kan få CSN för den utbildning du är intresserad av!

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Ella Reuterswärd, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan