Utbildningar

Utbildningar på TAFE International Western Australia

I samarbete med TAFE International Western Australia (TIWA) erbjuder Blueberry en stor mäng yrkesinriktade utbildningar på ett eller två år. Exempel på ämnesområden är Creative Industries, Building & Construction, Business & Management, Health & Community Services, Digital Media & Information Technology, Hospitality & Tourism och Maritime Studies.

Diploma of Event Management – 1 år

Om du vill jobba med att arrangera olika typer av evenemang så är ett Diploma of Event Management den perfekta grunden. Under utbildningen får du lära dig vad som krävs hålla ett lyckat evenemang med allt från projektledning, budget till säkerhet. Du får också möjligheten att arbeta med riktiga evenemang under utbildningen vilket ger både erfarenhet och självförtroende.

Läs mer om utbildningen här.

Diploma of Travel and Tourism – 1 år

Det här är utbildningen för dig som vill arbeta inom turist och resebranschen. Diploma of Travel and Tourism ger dig många möjligheter inom näringslivet som oavsett om du vill arbeta på ett hotell, reseledare eller kanske till och med arrangera dina egna resor. Utbildningen innehåller kurser som ledarskap, marknadsföring och hur man erbjuder bästa möjliga service.

Läs mer om utbildningen här.

Diploma of Interior Design – 2 år

Brinner du för inredning och design? Då är Diploma of Interior Design den perfekta utbildningen för dig! Denna praktiska utbildning kommer ge dig god förståelse om man bäst använder platser och rum med hjälp av inredning, färger och ljus. Du får jobba med riktiga klienter och tillsammans med dem uppnå deras önskemål för start till avslutat projekt

Läs mer in utbildningen här.

Diploma of Screen and Media – 1 år

På TIWA finns utbildningen Diploma of Screen and media med inriktning på Film and Television och Game Art and Design. Alla inriktningar är väldigt relevanta i dagens digitala värld och ger goda förutsättningar för dig som vill arbeta inom media industrin.

Läs mer om inritningen Animation and Game Art här.
Läs mer om inriktningen Film and Television här. 

Diploma of Music – 1 år

För dig med passion för music erbjuder TIWA Diploma of Music Industry. Vill du förbättra dig som vill uppträda passar inriktningen Performance där du får undervisning i röstteknik, musikanalys, ensemble och allt du behöver för att ge ett fantastiskt framträdande på scen! Om du inte vill stå i strålkastarljuset utan istället sköta det tekniska finns inriktningen Sound Production där du får lära dig om ljud både live och i studion, musikproduktion och om den tekniska utrustning som behövs.

Läs mer om inriktningen Performance här.
Läs mer om inriktningen Sound Production här.
Läs mer om inriktningen Music Business här.

Övriga utbildningar

TIWA har ett stort utbud av utbildningar inom flera ämnesområden, du hittar samtliga utbildningar på TIWA:s egen hemsida.

TIWA course guide

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sindre Løfsgaard, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan