Studera i Australien - Studera i Melbourne, Studera i Sydney

The Left Bank School

Studera på The Left Bank School i Sydney eller Melbourne

The Left Bank School i Sydney och Melbourne i Australien är specialiserade inom Digital Marketing, SEO, Content och Sociala Medier. The Left Bank School är en del av den ledande kreativa och digitala skolan Academy of Information Technology som har utbildat studenter från hela världen sedan 1999. Många av skolans lärare och professorer är experter inom Digital Marknadsföring och finns tillgängliga för studenterna under deras studietid.

The Left Bank School lägger stort fokus på teknologi och satsar på att skapa studenter med spetskompetens. Deras filosofi och mål är väldigt enkelt: Alla studenter som lämnar The Left Bank School ska vara redo för arbetslivet. Det märks också på hur mycket skolan bryr sig om och uppmuntrar sina studenter.

4 skäl att välja The Left Bank School

  • Du får ledande kunskap inom framtidsyrken som redan nu är hett eftertraktade.
  • Supermodern utrustning finns alltid tillgänglig.
  • En utbildning med en kursavgift som helt täcks av CSN.
  • Centralt läge i både Sydney och Melbourne.

Historien om The Left Bank School

AIT grundades 1999 och var först i Australien med utrustning för att undervisa inom Motion Capture. Sedan dess har skolan lagt fokus på att ligga i framkant för ny teknologi och erbjuda utbildningar inom nya digitala discipliner. The Left Bank School är en fristående del av AIT som har valt att specialisera sig på kvalitetskurser inom Business och Digital Marketing. De erbjuder studenter möjligheten att erhålla ett internationellt erkänt Diploma of Business med fokus inom digital marknadsföring och en rad kortare kurser inom Digital Marketing.

Studera på centrala campus i Sydney och Melbourne

Left Bank campus i Sydney

The Left Bank har campus tillsammans med AIT i Sydney för en levande inlärningsmiljö med många skickliga studenter och lärare med en bakgrund i branschen. Det finns också gott om ljusa grupprum och en härlig cafeteria som gör att det är lätt att utbyta idéer och koppla av mellan lektionerna. Campus ligger mycket centralt i stadsdelen Ultimo.

Left Bank campus i Melbourne

The Left Bank School öppnade portarna till ett campus i centrala Melbourne nyligen. Här du kan studera i lika inspirerande miljöer som i Sydney med förstklassig utrustning och dessutom får du utsikt över stadens alla skyskrapor. Campuset ligger i närheten av Southern Cross Station i Melbourne, hit kan du lätt ta dig med olika spårförbindelser.

Utbildningar på The Left Bank

I samarbete med The Left Bank School erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Diploma – 1 år

Läs mer om utbildningarna på Left Bank här.

Spana in Left Bank i sociala medier

Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn

Studera i Sydney

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer

Studera i Australien

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer