Utbildningar

Utbildningar på Whitehouse Institute of Design

Whitehouse Institute of Design erbjuder tvååriga utbildningar som leder till en Bachelor of Design (motsvarande kandidatexamen i Sverige). Du väljer mellan inriktningarna Fashion Design, Interior Design samt Styling and Creative Direction. Utbildningarna är yrkesinriktade och förbereder dig inför en en framgångsrik karriär. Kurserna håller mycket hög kvalitet och har oerhört bra rykte i branschen. Den här prestigeskolan har stort fokus på personlig utveckling hos varje enskild student.

Bachelor of Design – Fashion Design

Fashion Design-inriktningen är perfekt för dig som brinner för mode och trender. Efter avslutad examen är du redo för en karriär inom den globala och eftertraktade modebranschen. Här läser du ämnen som modeteckning, mönsterkonstruktion, sömnadoch materiallära.

Läs mer om inriktningen på Whitehouse hemsida.
Datum & priser hittar du här.

Bachelor of Design – Interior Design

Drömmer du om en framtid som inredningsdesigner är inriktningen Interior Design helt rätt för dig. Här läser du ämnen som kreativ design, design, teckning, materialkunskap, designhistoria samt nutida design.

Läs mer om inriktningen på Whitehouse hemsida.
Datum & priser hittar du här.

Bachelor of Design – Styling and Creative Direction

Utbildningen för dig som är intresserad av styling inom mode, inredning och media/reklam. Du läser ämnen som kommunikation, teckning, nutida design och lär dig bl.a. att göra trendprognoser samt stilistiska lösningar. Projektledning ingår i utbildningen.

Läs mer om inriktningen på Whitehouse hemsida.
Datum & priser hittar du här.

 

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Johanna Aspeteg, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan