de montfort university dmu leicester design

Ansökan

Ansökan till De Montfort University

Förkunskapskrav

För att bli antagen till De Montfort University ska du ha en fullständig gymnasieexamen med C eller mer i engelska 5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 80 eller ett IELTS-test med minst 6.0. Ett tredje alternativ är att boka in ett möte med DMU där de avgör din engelska genom ett muntligt test som är helt gratis. Kontakta Blueberry för mer information.

Om du ansöker till Study Abroad behöver du vara inskriven på ett svenskt universitet/högskola och ha studerat på utbildningen i minst 1 år.

Sista ansökningsdag

DMU har ingen specifik sista ansökningsdag men vi rekommenderar att du kommer igång med din ansökan så snart som möjligt för att hinna med alla steg i ansökningsprocessen inklusive visumansökan som numer behövs för studier i England. Tre månader innan kursstart är en bra riktlinje att förhålla sig till.

För att komma igång så ber vi dig att skicka in din ansökan till Blueberry via formuläret nedan så kontaktar vi dig och går vidare med ansökan till skolan.

Ansökan till Blueberry

Genom att fylla i ansökningsformuläret nedan påbörjar du en ansökan till skolan via oss. Vill du ställa en fråga eller boka en gratis studierådgivning, klicka här! Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.

  • Avser ort där du vill studera utomlands.
  • Personuppgifter

  • Tidigare studier

  • *Blueberrys ansökningsvillkor
    *Blueberrys integritetspolicy