ICMP London studenter lektion plugga

Utbildningar

Musikutbildningar på ICMP

I samarbete med ICMP erbjuder Blueberry studenter möjligheten att studera 1-åriga och 3-åriga musikutbildningar samt sommarkurser för dig som vill bli bland annat artist, låtskrivare, musikproducent eller agent. Välj mellan områden som Music Performance, Songwriting, Music Business och Creative Music Production.

ICMP passar dig som har studerat musik på gymnasiet eller som enbart spelat eller sjungit på egen hand. Många av våra studenter har gått på till exempel Kulturama eller Rytmus och åker utomlands för att studera musik direkt efter gymnasiet. ICMP har dock ingen åldergräns för sina studier. Den som brinner för musik och vill lära sig mer är välkommen att ansöka!

Diplomkurser i Music Performance – 1 år

Ettåriga program som fokuserar på att utveckla dina kunskaper inom din valda inriktning (till exempel Guitar, Bass, Drums eller Vocal). Helt perfekt för dig som vill ha en kortare utbildning! Undervisningen sker i små grupper med fokus på individernas utveckling. Avslutad utbildning ger dig ett certifikat och möjlighet att fortsätta studera mot en Bachelor vid ICMP.

Datum & priser hittar du här.

Bachelor’s Degree – 3 år

Treåriga musikutbildningar där du får möjlighet att fördjupa både dina praktiska och teoretiska kunskaper inom ditt valda område (till exempel Guitar, Bass, Drums eller Vocal). Studenterna undervisas av lärare med stor branscherfarenhet och efter avslutad utbildning har du en internationellt känd kandidatexamen skräddarsydd för en karriär inom musikbranschen.

Datum & priser hittar du här.

Master’s Degree – 1 år

ICMP har även ettåriga masterutbildningar där du får möjlighet till ytterligare fördjupning på masternivå. Dessa är aktuella för dig som har en kandidatexamen eller som planerar att fortsätta med en Master direkt efter din Bachelor.

Datum & priser hittar du här.

Sommarkurser

Under 5 dagar får du utveckla dina kunskaper inom valt område med hjälp av workshops, liveuppträdanden och diskussioner med andra studenter och lärare. Du kommer även få en förståelse för musikbranschen och hur man på bästa sätt marknadsför sig själv. Du kan välja mellan följande inriktningar:

  • Drums
  • Bass
  • Guitar
  • Vocal
  • Songwriting

Läs mer om sommarkurserna här.
Datum & priser hittar du här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Emma Sörensen-Ringi, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan