England - London

Le Cordon Bleu London

Studera på Le Cordon Bleu London

Le Cordon Bleu (LCB) är en legendarisk kock- och restaurangskola som varit ledande inom matlagningskonst sedan starten i Paris 1896. Klassisk fransk köksteknik lärs ut från grunden av kockar med enorm kunskap och passion som har haft hela världen som sin arbetsplats. Här tränas framtidens stjärnkockar till att utmärka sig från mängden i en krävande och föränderlig bransch. Le Cordon Bleus ”Le Grande Diplôme” är skolans tyngsta diplom och anses av den kulinariska världen vara en av de mest fullvärdiga utbildningarna i fransk matlagningsteknik. I England finns Le Cordon Bleu i en av världens gastronomiska huvudstäder London sedan 1931.

 

4 skäl att studera på Le Cordon Bleu London

  • Legendarisk kockskola sen över 120 år tillbaka.
  • Prestigefyllda utbildningar med mycket gott rykte i branschen.
  • Mycket praktiska utbildningar med skickliga lärare.
  • London är en av världens kulinariska huvudstäder med bra arbetsmarknad för kockar.

Ökat intresse för matlagning

Idag är matlagningsintresset större än någonsin, inte minst tack vare alla matlagningsprogram med bland annat engelsmännen Gordon Ramsey och Jamie Oliver. Det ökande intresset för att lära sig matlagningens konst gör att konkurrensen inom branschen också blir tuffare. Ett diplom från den här erkända kockskolan utmärker dig från andra. Eller som Le Cordon Bleu själva säger: ”Le Cordon Bleu means excellence in anyone´s language”.

Skolan ligger mitt i London

Le Cordon Bleus mysiga campus har ett svårslaget läge bredvid British Museum. Till Le Cordon Bleu vallfärdar studenter från hela världen och över 70 olika nationaliteter i åldrarna 18 till 60 år studerar här. Mixen av studenter skapar en unik och inspirerande miljö som ger dig en rik upplevelse. Kockarna som undervisar på Le Cordon Bleu är skolans stolthet och har rekryterats från några av världens finaste kök. De brinner för att träna den framtida generationens stjärnkockar. Så här tycker Le Cordon Bleu-studenterna om lärarna:

I London finns några av världens bästa restauranger och kockar så du kommer studera i en minst sagt inspirerande miljö!

Utbildningar på Le Cordon Bleu London

I samarbete med Le Cordon Bleu erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Diplôme de Cuisine.
  • Diplôme de Pâtisserie.
  • Le Grand Diplôme.
  • Enstaka kurser.

Läs mer om utbildningarna här.

Tips! Vi på Blueberry kan även hjälpa dig studera på Le Cordon Bleu Australia.

Spana in Le Cordon Bleu London i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Ella Reuterswärd, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan