Datum & Priser

Datum & priser för Le Cordon Bleu London

Terminsdatum 2020

Diplôme de Pâtisserie
Termin 1: 6 januari 2020 – 11 september 2020
Termin 2: 27 mars 2020- 11 december 2020
Termin 3: 26 juni 2020 – 26 mars 2021
Termin 4: 25 september 2020 – 25 juni 2021

Diplôme de Cuisine
Termin 1: 6 januari 2020 – 11 september 2020
Termin 2: 27 mars 2020- 11 december 2020
Termin 3: 26 juni 2020 – 26 mars 2021
Termin 4: 25 september 2020 – 25 juni 2021

Diplôme de Boulangerie
Termin 1: 2 oktober 2019 – 16 maj 2020
Termin 2: 8 januari 2020 – 8 augusti 2020
Termin 3: 1 april 2020 – 7 november 2020

Le Grande Diplôme
Termin 1: 6 januari 2020 – 11 september 2020
Termin 2: 27 mars 2020 – 11 december 2020
Termin 3: 26 juni 2020 – 26 mars 2021
Termin 4: 25 september 2020 – 25 juni 2021

Diploma in Wine, Gastronomy and Management
Termin 1: 1 oktober 2020 – 26 mars 2021

Certificate in Wine and Beverage Studies

Termin 1: 30 mars 2020 – 19 juni 2020

NYHET 2020! Diploma in Plant-Based Culinary Arts
Termin 1: 3 januari 2020 – 20 mars 2020
Termin 2: 22 juni – 11 september 2020

Kurspriser 2019/2020

Diplôme de Cuisine (6-9 månader)
Paketpris: 20 000 GBP (ca 237 000 SEK).
Individuella kurser:
Basic Cuisine: 7620 GBP (ca 90 300 SEK).
Intermediate Cuisine: 6775 GBP (ca 80 300 SEK).
Superior Cuisine: 7395 GBP (ca 87 700 SEK).

Diplôme de Pâtisserie (6-9 månader)
Paketpris: 17 650 GBP (ca 209 200 SEK).
Individuella kurser:
Basic Pâtisserie: 6825 GBP (ca 80 900 SEK).
Intermediate Pâtisserie: 5875 GBP (ca 69 700 SEK).
Superior Pâtisserie: 6525 GBP (ca 77 400 SEK).

Diplôme de Boulangerie (6 månader + 2 månaders praktik)
Paketpris: 9195 GBP (ca 109 000 SEK).
Individuella kurser:
Module 1: 3630 GBP (ca 43 100 SEK).
Module 2: 3010 GBP (ca 35 700 SEK).
Module 3: 3320 GBP (ca 39 400 SEK).

Le Grande Diplôme
Paketpris: 35 700 GBP (ca 423 100 SEK).
(inkluderar Diplôme de Cuisine och Diplôme de Pâtisserie)

Diploma in Wine, Gastronomy and Management (6 månader)
Totalt 12 720 GBP (ca 150 800 SEK) för hela utbildningen, 15 220 GBP (ca 180 400 SEK) för hela utbildningen plus praktik.

Certificate in Wine and Beverage Studies (3 månader)

Totalt 4 250 GBP (ca 50 400 SEK) för hela utbildningen.

NYHET 2020! Diploma in Plant-Based Culinary Arts (3 månader)

Totalt 7 950 GBP (ca 94 300 SEK) för hela utbildningen.

Se alla datum och avgifter här.

Betalning av kursavgifter

Kursavgifterna på Le Cordon Bleu London betalar du terminsvis direkt till skolan. Vi på Blueberry hjälper dig kostnadsfritt med hela din ansökan.

Studiemedel

Vissa av utbildningarna på Le Cordon Bleu London är berättigade till studiemedel från CSN. Du kan då få låna till både kursavgifter och levnadskostnader. För att se om och vad just du är berättigad till, kontakta CSN. Läs allt om hur det funkar och hur mycket studiemedel du kan få på den här sidan.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Ella Reuterswärd, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan