Boende

Boende på Solent University

Solent fokuserar mycket på att utveckla den dynamiska sammanhållningen som finns bland skolans studenter – en gemenskap som inte minst upprätthålls genom att universitetets studentbostäder är belägna mycket nära varandra. Och på några minuters gångavstånd är du framme vid universitetet och stadskärnan av Southampton.

Det finns flera studentboenden och de är alla mycket moderna:

  • Deanery
  • Chantry
  • Kimber
  • Hamwic
  • Lucia Foster Welch
  • Emily Davis

Det som skiljer boendena åt är bland annat möjligheten till eget badrum på rummet. Alla boenden har fullt utrustade kök, ett allrum med en TV, DVD-spelare, biljardbord, tvättstuga, varuautomat, cykelförråd, gratis bilparkering och WiFi.

Här får du mer information om Solents studentboenden.

Emily Davies Student Residence är normalt avsatt för studenter som studerar andra eller tredje året på undergraduate- eller postgraduatenivå. Studerar du första året och gärna vill bo på Emily Davis finns det en möjlighet. Skolan erbjuder också boende för studenter med funktionsnedsättning eller som behöver extra stöd.

Boende utanför campus

Det finns möjlighet att hyra en lägenhet eller ett hus tillsammans med vänner. Alternativt kan du också hyra ett rum hos en privatperson. Solent ger lite tips till studenter som du kan läsa mer om här. 

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Ella Reuterswärd, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan