Utbildningar

Utbildningar på Central Saint Martins

I samarbete med Central Saint Martins och University of the Arts London erbjuder Blueberry studenter möjlighet att studera en, två eller tre terminer som Study Abroad student med möjlighet att ta kurser inom eftertraktade ämnen så som Fashion, Art, Design, Acting och Architecture. CSM erbjuder våra studenter två alternativ inom Study Abroad, skillnaden på dessa är att det ena alternativet ger dig möjligheten att studera tillsammans med andra internationella studenter som också gör Study Abroad och den andra ger dig möjligheten att studera med studenter som är inskrivna på program (Bachelor Degrees).

Semester Study Abroad – 1 termin

Vill du studera en termin utomlands på Central Saint Martins har du möjlighet att studera tillsammans med andra internationella studenter. Här kan du välja mellan två olika inriktningar.

Fashion Design

Central Saint Martins är världsberömd för sina utbildningar inom mode! Det ligger en stort fokus på den kreativa processen, experiment och design utveckling under denna utbildning på CSM. Study Abroad en termin inom mode är utformad för att uppmuntra studenterna att utforska och utöka sin kreativa process genom omfattande forskning, experiment och design utveckling genom 2D & 3D. Du som student studerar kärnämnena Fashion Design 1 och Fashion Design 2 och har sedan andra obligatoriska och några valbara kurser.

Läs mer här om datum och priser här.

Graphic Design

Du kan studera utomlands en termin och studera Graphic Design på Central Saint Martin. Detta är en kurs CSM som har skapats för studenter som vill komma till London och är intresserade av att utforska Graphic Design som en form av kulturell undersökning och produktion. Kursen är 14 veckor där studenterna själva arbetar med projekt inom Graphic Design och kulturstudier. Du har också möjligheten att välja tre valfria kurser inom antingen Graphic Design eller Fashion.

Läs mer här om datum och priser här.

Integrated Study Abroad Program – 1 till 3 terminer

Är du intresserad av att studera ett år utomlands kan du här läsa upp till 3 terminer tillsammans med studenter som är inskrivna på program (Bachelor’s Degree) på Central Saint Martins. Här finns det en stor mängd utbildningar i världsklass för dig att välja mellan.

Architecture
Ceramic Design
Culture, Criticism and Curation
Fashion Communication: Fashion History and Theory
Fashion Communication: Fashion Journalism
Fashion Communication: Fashion Communication and Promotion
Fashion: Fashion Design with Knitwear
Fashion: Fashion Design with Marketing
Fashion: Fashion Design Menswear
Fashion: Fashion Design Womenswear
Fashion: Fashion Print
Fine Art
Graphic Communication Design
Jewellery Design
Performance: Design and Practice
Product Design
Textile Design

Läs mer här om datum och priser här.

Summer Study Abroad Program

Summer Study Abroad erbjuder 3 till 8 veckor långa kurser under sommaren. Du som vill studera på London College of Fashion under sommaren kan gå deras ”Summer School” som pågår 5 till 8 veckor och inkluderar en studieresa till Paris. Alla kurser som går att studera på Summer Study Abroad programmet är designade för att vara intensiva med högt tempo. Om du vill kan du studera här hela sommaren! Börja i maj och studera olika kurser tills Augusti. Till exempel kan du studera Styling i maj, Fashion Communication i juni, Illustration i juli och Grafisk & Media Design i Augusti.

Läs mer om Summer Study Abroad Program här.
Läs mer om datum och priser här.