Studera i Spanien - Studera i Barcelona, Studera i Geneve, Studera i Madrid

Geneva Business School

Studera på Geneva Business School i Barcelona, Madrid eller Geneve

Geneva Business School (GBS) grundades 1995 i Geneve under namnet Institut de Formation de Gestionnaire de Patrimoine (IFGP). Under det första åren var skolans fokus att utbilda privata bankirer i Schweiz. Under början av 2000-talet utvecklade GBS sin profil och började satsa mer på en internationell utbildning och erbjöd möjligheten för studenter utan en bakgrund i bankvärlden att studera på högskolan. Geneva Business School har numera flera internationellt erkända utbildningar med specialiseringar inom bland annat de internationella, geopolitiska och digitala aspekterna av ledning och förvaltning, marknadsföring och entreprenörskap.

Geneva Business School har många viktiga partners och nära kontakter över hela världen med syfte att hela tiden utveckla utbildningarna och ge studenterna värdefulla kontakter. Några av dessa partners är Camaloon, CodificHomeless Entrepreneur, International Business School, ICMS, Step It Academy och Bangkok School of Management.

4 skäl att studera på Geneva Business School

  • Små klasser och personliga mentorskap för globalt ledarskap inom Schweizisk kvalitetsutbildning.
  • Möjligheter till praktik under och efter studierna.
  • GBS är en del av ett globalt nätverk för att främja sina studenters utbildning och möjligheter.
  • Studentaktiviteter för att stödja studenterna i att knyta kontakter och bygga nätverk oavsett miljö eller utmaning.

Business på riktigt – För framtida ledare!

Geneva Business School är en ledande handelshögskola som erbjuder avancerad, schweizisk kvalitetsutbildning i Barcelona, Madrid och Geneve. GBS står i spetsen för innovativa inlärningsmetoder och är engagerad i användningen av ny teknik inom och utanför klassrummet. Du kommer att dra nytta av personlig mentorskap samt en skräddarsydd utbildning. Det professionella karriärteamet som finns på Geneva Business School hjälper dig att hitta de bästa möjligheterna till praktikplats/internship och erbjuder dig professionell karriärvägledning för att förbereda dig för arbetslivet. Alla fakultetsmedlemmar är professionellt aktiva och kan därför erbjuda värdefulla insikter i nuvarande affärstrender och unik tillgång till deras globala professionella nätverk. En utbildning på  GBS ger dig den konkurrensfördel som behövs på dagens jobbmarknad. Skolan har innovativa inlärningsmetoder, professionell fakultet, ett internationellt företagsnätverk och bra karriärscoaching. Detta kombinerat med personlig studentkontakt gör studier på Geneva Business School attraktivt.

Hjärtat finns på campus

Geneva Business School har flera campus och filialer runt om i världen. Skolan grundades i Geneva och har sedan dess haft campus i staden, under 2010 satsade de på att finnas på fler platser i världen och öppnade då campus i Madrid och Barcelona.

Geneve

Geneve anses vara en av världens bästa städer att bo i sett till den generella livskvalitén. Med en blandning av kultur, fantastiska landskap, politik och företagande skapar staden en anda som lockar företag, personer och organisationer från hela världen. Geneve Business School har sitt campus i hjärtat av det internationella distriktet, med närhet till World Trade Organization och världens högkvarter för diplomati FNs högkvarter i Geneve.

Madrid

Med över 6,5 miljoner invånare är Spaniens huvudstad en av Europas största städer. Madrid anses vara Sydeuropas finanscentrum och är en ledande stad inom bland annat mode, konst, media, underhållning och politik. Geneva Business School slog upp portarna för sitt campus i Madrid under hösten 2018 vilket gör att både utrustning och byggnader är moderna och uppdaterade utefter studenternas utbildning och behov. GBS campus i Madrid ligger centralt i närheten av Royal Palace of Madrid, Plaza de España och Gran Vía.

Barcelona

Barcelona är känt som en teknisk knutpunkt – en av Europas främsta smarta städer – Kataloniens huvudstad är en verklig inkubator för innovationer, start-ups och nya företag. Vilket skapar fantastiska praktikplatser och arbetsmöjligheter för studenter på Geneva Business School både under och efter studierna. Barcelona är den femte mest innovativa staden i Europa och den 13:e mest innovativa staden i världen. Barcelona pryds av närmare 70 stycken parker och grönområden runt om i staden för människor att slappna av i.

Blueberry besökte Geneva Business School’s campus i Barcelona och tog då även en tur runt i de närmaste områdena. Bara några hundra meter från campus ligger shopping och turiststråket La Rambla. Det tar cirka 15 minuter att gå ner till stranden vilket gör det till den perfekta destinationen att äta lunch eller ta det lugnt mellan lektioner och bibliotekstimmar. GBS ligger inom 30 minuter gångväg till den berömda kyrkan La Sagrada Familia som fortfarande, efter 135 år, byggs med planer på att färdigställa byggnaden till år 2026.

Utbildningar på Geneva Business School

I samarbete med Geneva Business School erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer
  • Bachelor Degree – 3 år
  • Masterprogram – 1 till 1,5 år

Läs mer om utbildningarna på Geneva Business School här.

Följ Geneva Business School på sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube
Twitter

Studera i Barcelona

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer

Studera i Spanien

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer