Studera på Hove College i Brighton

Hove College i populära BrightonEnglands sydkust är ett utmärkt val om du vill studera media, kommunikation, design och e-business utomlands. Här får du yrkesinriktade och praktiska utbildningar i små klasser med engagerade lärare som har stor erfarenhet från branschen. Brighton ligger bara 50 minuter från London med tåg och har en väldigt stark media- och kommunikationstradition med många byråer och designers.

Supererbjudande på Diploma Fast Tracks på Hove College

Hove College erbjuder nu ett mycket förmånligt pris på sina Fast Track Diplomas. Diplomen som innefattas av erbjudandet är Digital Design, Creative Communications, Motion Graphics & Film och Web Design Diploma Fast Track.
Läs mer här om erbjudandet.

 

4 skäl att studera på Hove College i Brighton

  • Små klasser med skickliga lärare, vilket ofta själva är aktiva i näringslivet.
  • Praktiska och prisvärda utbildningar anpassade för arbetsmarknaden.
  • Nära samarbete med bland annat Solent University.
  • Härligt studentliv i livliga strandorten Brighton, endast 50 minuter med tåg från London.

Perfekt läge i Brighton

Hove College grundades 1977 och är ackrediterad av British Accreditation Council for Further and Higher Education (BAC). Hove College är perfekt för dig som vill läsa i mindre klasser med skickliga lärare som personligen engagerar sig i varje students utveckling.

Undervisningen sker i trevliga och lugna kvarter i Hove och du har gångavstånd till såväl stranden som till Brightons mer livliga centrum med alla affärer, restauranger och nöjesliv. Du kommer snart upptäcka varför Brighton kallas ”London by the sea”!

Praktiska utbildningar med branschfokus

Du studerar tillsammans med brittiska och internationella studenter och lärarna på skolan har själva stor erfarenhet från branschen. Lokalerna är ljusa och fräscha med tillgång till en trädgård där studenter ofta tillbringar rasterna. Undervisningen är väldigt hands-on och anpassad för att vara attraktiv på arbetsmarknaden. Många företag efterfrågar personal med bred kunskap inom Digital Design, Media och Communication och svenska arbetsgivare som rekryterat från Hove College är bland annat Weleda och Pixeltokig. Datorerna och övrig utrustning är modern och efter examen har du de grundkunskaper som branschen efterfrågar.
Läs mer om campuset här
.

Supererbjudande på Diploma Fast Tracks på Hove College

Hove College erbjuder nu ett mycket förmånligt pris på sina Fast Track Diplomas. Normalpris för dessa diplom är 7 975 GBP (ca 94 600 SEK) och söker du ett av dessa genom Blueberry betalar du endast 5 975 GBP (ca 70 900 SEK). Diplomen som innefattas av erbjudandet är Digital Design, Creative Communications, Motion Graphics & Film och Web Design Diploma Fast Track.

Läs mer om Fast Track Diplomas på Hove College här.

Utbildningar

I samarbete med Hove College erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Fast Track Diplomas – 1 år.
  • Advanced Diploma – 2 år.
  • Bachelor’s Degree – 3 år (Advanced Diploma på Hove College + 1 år på universitet).

Läs mer om utbildningarna på Hove College.

Spana in Hove College på sociala medier

Facebook
Instagram

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Jennifer Lindholm, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan