Studera utomlands i England, bo i London, University of the Arts London, London College of Communication, ansök via blueberry, turister i london,

Boende

Boende på London College of Communication

Som en del av University of the Arts London kan London College of Communication erbjuda sina studenter studentboende vilket gör att du har möjlighet att bo i närheten och kring campus. Läs mer om de olika alternativen nedan eller på University of the Arts Londons hemsida.

Hall of residence

University of the Arts London har  så kallat Halls of Residence runt om i London, så när du gör din ansökan vill de att du skriver i dina top 5 alternativ för att de ska kunna hitta något som passar dig. Det finns olika alternativ för dig som student och UAL har valt att prioritera internationella studenter. Det är högt tryck på boende och studenter bör därför ansöka om boende tidigt efter deras ansökan blivit godkänd. För dig som ska studera på London College of Communication är det Highline Building och Brooke Hall som är de campusboenden som ligger närmast universitetet.

Läs mer om de olika Hall of residence här.
Läs mer om hur boendet i Hall of residence går till här.

Private Accommodation

Studenter kan självklart också välja att hitta boende på egen hand i London. University of the Arts London har tips och tricks samt förslag för dig som internationell student som inte bott i London tidigare.

Läs mer om tips kring att hitta boende själv här.