Studera utomlands i Amsterdam på VU.

Ansökan

Ansökan till Vrije Universiteit

Förkunskapskrav

För att bli antagen till Vrije Universiteit ska du ha en fullständig gymnasieexamen. Om du söker till Gap Year Experience programmet behöver du göra ett engelska test så som TOEFL eller IELTS för att bevisa dina engelska kunskaper. För TOEFL testet bör du få minst 92 poäng och för IELTS 6,5 poäng.

*Notera att du behöver betala en avgift för att göra engelska testet. Denna denna avgift dras av från terminsavgiften i samband med att du börjar dina studier. 

För dig som redan studerar på universitet i Sverige och söker till Semester in Amsterdam programmet så behöver du inte göra TOEFL/IELTS testet. Om du planerar att läsa en-två terminer som del av din svenska högskoleutbildning bör du ha läst minst ett år på universitetet i Sverige.

Sista ansökningsdatum

Om du vill bo på skolans campus så är sista ansökningsdatum för vårterminen den 1/10. Du kan fortfarande ansöka in efter 1/10 och få plats på boendet, men det är inte garanterat. Vi rekommenderar dock att du kommer igång med din ansökan så snabbt som möjligt för att hinna med alla steg i ansökningsprocessen.

Skicka in din ansökan till Blueberry via formuläret så kontaktar vi dig och går vidare med ansökningen till skolan.

Ansökan till Blueberry

OBS: Det här är en officiell ansökan till skolan via Blueberry. Vill du istället ha mer information om den här skolan kan du kontakta oss längst ner till höger på sidan. Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.
  • Avser ort där du vill studera utomlands.
  • Personuppgifter

  • Tidigare studier

  • *Blueberrys ansökningsvillkor
    *Blueberrys integritetspolicy
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.