Utlandsstudier i Amsterdam, Holland, Nederländerna. Ansök via Blueberry.nu

Boende

Boende på Vrije Universiteit

Vrije Universiteit har möjlighet att erbjuda sina internationella studenter boende antingen på campus eller via ett Homestay Program.
Läs mer om det här.

On campus boende

VU campus har många faciliteter såsom studie- och projektrum, ett gym med tillgång till tennis-, basket- och fotbollsplan samt klättervägg. Det finns även ett campus center där studenter kan få hjälp med eventuella frågor kring sitt boende samt övervakning för allas säkerhet. VU campus anordnar sociala evenemang och workshops för alla boende, det finns en lounge med TV och ett spelrum i koppling till boendet. Det finns också en grönsaksträdgård som ingår i hyreskostnaden. Dessutom har campuset många fler tjänster och faciliteter i närheten, till exempel en stormarknad, sjukhus och tandvård, barer och restauranger, frisörsalong, kemtvätt, kollektivtrafik utöver att det är nära till lektioner och bibliotek.

Homestay Program

Homestay Program ger internationella studenter den unika möjligheten att inte bara uppleva holländsk kultur från ett förstahandsperspektiv, utan att bli en del av en familj för en termin! Det är också ett utmärkt tillfälle att lära sig nederländska! Genom Homestay Program kommer VU matcha dig med en lokal familj i Amsterdam.

VU försöker anpassa dig så huset enkelt nås med cykel eller kollektivtrafik till campus. Du får ett eget sovrum med en säng, garderob, skrivbord och Wi-Fi kommer att tillhandahållas av familjen. Du är inbjuden (men inte obligatorisk) att äta middag med familjen en gång i veckan och har fri tillgång till köket för andra måltider.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Josefin Palm, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan