Studera utomlands i Amsterdam på VU.

Datum & Priser

Datum och priser för Vrije Universiteit

Terminsdatum 2022 – 2023

Hösttermin: 5 september 2022 – 3 februari 2023
Vårtermin: 6 februari 2023 – 30 juni 2023

Notera att obligatorisk introduktion och orientering hålls cirka en vecka innan terminstart.

Kurspriser 2022

Study Abroad (1-2 terminer)
Priset ligger på 6 995 EUR (ca 77 000 SEK) per termin.

Stipendium

VU Blogger Scholarship

Genom att ansöka om detta stipendium kan du få chansen att blogga om din tid på Vrije Universiteit och då även få ett stipendium på 2500 EUR (ca 27 500 SEK). Läs mer om kriterierna och ansökningsprocessen för detta stipendium här.

VU Photographer & Videographer Scholarship

Genom att ansöka om detta stipendium kan du få chansen att genom still och rörande bilder förmedla upplevelser, minnen och platser från din tid på Vrije Universiteit och då även få ett stipendium på 2500 EUR (ca 27 500 SEK). Läs mer om kriterierna och ansökningsprocessen för detta stipendium här.

VU Academic Excellence Scholarship

Genom att ansöka om detta stipendium kan du få chansen att få ett stipendium på 2500 EUR (ca 27 500 SEK) från Vrije Universiteit för utmärkande akademiska resultat. Läs mer om kriterierna och ansökningsprocessen för detta stipendium här.

Betalning av kursavgifter

Kursavgifterna på Vrije Universiteit betalar du terminsvis direkt till skolan. Vi på Blueberry hjälper dig kostnadsfritt med hela din ansökan.

Studiemedel

Utbildningarna på Vrije Universiteit är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader, Blueberry kan dock aldrig garantera att du blir beviljad studiemedel. Läs om CSN och hur mycket studiemedel du kan få här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Josefin Palm, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan