Studera på Westminster Kingsway College

Westminster Kingsway College består av 4 olika campus och är en av de största utbildningsarrangörerna i världsstaden London. Här kan du studera många inriktningar inom bland annat Business och Tourism till ett riktigt bra pris! Kul att veta är också att stjärnkocken Jamie Oliver är tidigare student på skolan.

Westminster Kingsway College utbildar studenter som blir attraktiva hos arbetsgivarna. Om du vill plugga i centrala London, mitt i händelsernas centrum, och är ute efter utbildningar med stort praktiskt fokus inom Business, Hospitality eller Tourism har du hittat rätt!

Colleget är också ett bra val för dig som vill göra en ”Top-up”. Detta innebär att du tillgodoräknar dig tidigare studier från exempelvis KY/YH och efter bara 1 år på en av deras Bachelor Honours-program har du en kandidatexamen.

Westminster Kingsway College logo på blueberry.nu

4 skäl att studera på Westminster Kingsway College

  • Studera i centrala London, nära Victoria Station.
  • Även du som har låga betyg har stor chans att komma in.
  • Utbildningarna är praktiska och hands-on med lärare från branschen.
  • Perfekt val om du vill göra en ”Top-up”, alltså tillgodoräkna tidigare studier från t ex KY/YH och gå ut med kandidatexamen efter 1 år.

Campus i centrala London

Victoria Centre är det campus som de flesta av Blueberrys studenter studerar på. Campuset ligger nära kända sevärdheter som Westminster Palace, Westminster Cathedral och Westminster Abbey, med promenadavstånd från tunnelbanestationerna Victoria och St. James’s Park. Colleget är också känt för sina utbildningar inom Culinary Arts & Hospitality och deras restaurang The Vincent Rooms har vunnit ett antal fina priser.

Utbildningar

I samarbete med Westminster Kingsway College erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Foundation Degree (2 år)
  • ”Top-up” Degree (1 år).
  • Bachelor Honours Degree (1 år).

Läs mer om utbildningarna på Westminster Kingsway College.

Spana in Westminster Kingsway College i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Fantastiskt! Man kan inte gå fel med London om man älskar att vara på livliga ställen. Många har nog anledningar till att klaga på London transport, att det alltid är något problem med det men å andra sidan så finns det alltid omvägar, så det finns alltid lösningar vilket är sjukt bra.

– Sukanya Y, Foundation Degree in Business Management

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Isabella Hansson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan