Studera på Monash University Malaysia i Kuala Lumpur på blueberry.nu

Ansökan

Ansökan till Monash University Malaysia

Förkunskapskrav

Study Abroad ansökande:

För att bli antagen till Study Abroad programmet behöver du vara inskriven på ett universitet i Sverige och ha ett GPA på minst 3.0 i betyg från de ämnen du läste på universitetet hittills.
För att möta engelska kraven behöver du även ha minst betyg E i Engelska 5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test eller en IELTS-examen. Du behöver även ta IELTS eller TOEFL test om dina gymnasiebetyg är mer än 5 år gamla.

Bachelor ansökande:

Om du söker till ett helt Bachelor program på Monash behöver du ha minst 15 i snittbetyg från gymnasiet i Sverige. Du kan själv räkna ut vad du har för snittbetyg här. 

För att möta engelska kraven behöver du även ha minst betyg E i Engelska 5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test eller en IELTS-examen. Du behöver även ta IELTS eller TOEFL test om dina gymnasiebetyg är mer än 5 år gamla. Läs mer här om engelska kraven som gäller på Monash University.

Sista ansökningsdatum

För kursstart i juli så är sista ansökningsdag den 15 mars.
För kursstart i februari så är sista ansökningsdag den 15 oktober.

Vi rekommenderar att du söker minst 5 månader innan terminsstart för att hinna med visumansökan och alla steg i processen.

Skicka in din ansökan till Blueberry via formuläret nedan så kontaktar vi dig och går vidare med ansökningen till skolan.

Ansökan till Blueberry

Genom att fylla i ansökningsformuläret nedan påbörjar du en ansökan till skolan via oss. Vill du ställa en fråga eller boka en gratis studierådgivning, klicka här! Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.

  • Avser ort där du vill studera utomlands.
  • Personuppgifter

  • Tidigare studier

  • *Blueberrys ansökningsvillkor
    *Blueberrys integritetspolicy