Nya Zeeland - Auckland, Christchurch, Wellington

Yoobee School of Design

Studera på Yoobee School of Design

Nu kan du studera på Nya Zeelands ledande skola inom digital design! Yoobee School of Design erbjuder kandidat – och diplomautbildningar för dig som vill ha en kreativ karriär och jobba med design i olika former. Du kan bland annat studera digital design, webbdesign, spelutveckling och speldesign, animation, film och 3D-produktion. I snart 20 år har Yoobee gjort sig känt för att kombinera det kreativa och tekniska tillsammans med praktiska kunskaper för att hjälpa sina studenter till fantastiska karriärer. Skolans utbildningar innehåller alltid den senaste tekniken och fokus är på vad som är mest efterfrågat bland arbetsgivarna. De skickliga lärarna jobbar själva som till exempel animators, designers och directors och kommer bli ovärderliga kontakter i ditt nätverk.

Vill du få ut max av din kreativitet har du kommit rätt. Du kan knappt hitta en mer inspirerande omgivning än sagolika Nya Zeeland och landet är lång framme när det gäller design, IT och teknik. Nya Zeeland har också på allvar blivit en filmnation att räkna med, bland annat tack vare Lord of the Rings-trilogin som spelades in här. Du kan välja att studera på Nya Zeelands norra ö i landets största stad Auckland eller huvudstaden Wellington. På södra ön kan du studera i Christchurch.

Här får du en känsla för vad du kan studera på Yoobee och vad andra studenter har gjort:

Yoobee School of Design i Nya Zeeland på blueberry.nu

4 skäl att studera på Yoobee School of Design

  • Den ledande skolan i Nya Zeeland inom Digital Design, Film, Media, Animation och Production.
  • Välj mellan tre campus: Auckland, Wellington, Christchurch.
  • Praktiska, branschnära utbildningar från 35 veckor till 3 år.
  • Små klasser och lärare som själva jobbar med det kreativa yrket de undervisar i.

Campus i Auckland, Wellington och Christchurch

Många av Yoobees utbildningar kan du läsa både i Auckland, Wellington och Christchurch. Alla campus är utrustade med all teknik och alla faciliteter du behöver men varje stad och varje campus har sin unika tjusning. Vi hjälper dig gärna välja vad som passar dig bäst!

Auckland-campuset är det största av de tre campusen och ligger mitt i Nya Zeelands internationella metropol. Det här är en väldigt kreativ miljö där du som student också får hjälp att aktivt visa upp dina talanger genom den stora utställningsdelen. Här finns bland annat ett Green Screen Room, ett 3D-graphics-rum och en fullt utrustad studio.  Läs mer om Auckland-campuset här.

Wellington-campuset på Kent Terrace ligger centralt i Nya Zeelands huvudstad. Även här kan du räkna med en mycket kreativ omgivning. Utbildningarna inom grafisk design här är sen länge omtalade och det är dessutom populärt med programmen inom filmproduktion. Det var här i ”Wellywood” som Peter Jackson byggde upp sin bas när han filmade Lord of the Rings-trilogin och det märks. Här är filmbranschen som allra starkast i Nya Zeeland vilket gör det till en helt perfekt plats att starta din filmkarriär på! Självklart hittar du även här den senaste tekniken. Läs mer om Wellington-campuset här.

Christchurch-campuset ligger i Ōtākaro-byggnaden som är en del av University of Canterbury’s mysiga campus. Christchurch är den största staden på Nya Zeelands södra ö och här kommer du få en personlig, familjär och annorlunda studieupplevelse. Staden är känd för att rymma många duktiga konstnärer och designers och det smittar av sig på kulturen i Christchurch. Efter att ha drabbats av jordbävningar byggs staden nu upp på ett mycket spännande sätt där kreativa människor bjuds in för att sätta sin prägel på staden. Här kan du till exempel gå på shoppingsrunda och ta en fika i fraktcontainrar med glasväggar. Campuset är modernt och precis som på de andra två campusen finns riktigt bra utrustning tillgänglig. Samtidigt har du nära till några av världens vackraste platser. Dessutom är det inte långt till Queenstown som med rätta ofta kallas ”The Adventure Capital of the World”. Läs mer om Christchurch-campuset här.

Utbildningar

I samarbete med Blueberry erbjuder Yoobee School of Design:

  • Diplomas (1 år varav 35-40 veckors undervisning)
  • Diploma in Game Art and Development (2 år)
  • Bachelor Degrees (3 år)

Läs mer om utbildningarna här.

Följ Yoobee School of Design på sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Auckland

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer

Nya Zeeland

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer