Spanien - Barcelona

ESEI International Business School

Studera på ESEI International Business School Barcelona

Business-skolan ESEI International Business School i spektakulära Barcelona har blivit mycket populär bland svenska studenter. Skolan har väldigt bra priser både för Study Abroad-terminer med fristående kurser och för sin 3-åriga Bachelor of Business. Undervisningen är praktiskt utformad för att du ska bli redo för arbetslivet. Barcelona är en av Europas mest attraktiva städer med pulserande nattliv, stort nöjesutbud, varmt väder och stränder mitt i staden. Skolan är inhyst i en historisk byggnad i Barcelonas flottaste kvarter, 10 minuter från knutpunkten Plaça de Catalunya. Här studerar du i trevliga omgivningar med en fin och ljus trädgård.

ESEI grundades 1989 och är ett privat college. Ca 80 % av skolans studenter är internationella från mer än 25 olika länder. Känslan är familjär och personlig och undervisningen är uppbyggd så att du får mycket tid med lärarna. Här jobbar du i olika projekt i team med andra studenter och lärarna har stor erfarenhet från näringslivet. Du får bland annat jobba med många noga planerade case studies.

På ESEI kan du också skaffa dig praktisk yrkeslivserfarenhet under din utbildning genom att under handledning arbeta på internationella företag. Praktikplatserna är väldigt uppskattade av studenterna. Några av många kända företag som haft ESEI-praktikanter är DHL, Nestlé, IBM, Vodafone, Media Markt, Philips och Volkswagen.

Utbildningar på ESEI International Business School

I samarbete med ESEI erbjuder Blueberry dig:

  • Fristående kurser – Study Abroad (1-2 terminer)
  • Bachelor’s Degree in Business Studies (3 år)

Läs mer om utbildningarna här.

Spana in ESEI International Business School i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

4 skäl att studera på ESEI International Business School

  • Du lär dig Business på riktigt i en internationell miljö.
  • Kurser i spanska ingår i utbildningen.
  • Praktiska utbildningar och möjlighet till praktik på kända företag.
  • Mycket bra priser!