Ansökan

Ansökan till Geneva Business School

Förkunskapskrav

För att bli antagen till Geneva Business School ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Under ansökningsprocessen förekommer det en videointervju mellan dig och Geneva Business School samt att du behöver skriva en essay på 500 ord om varför du vill studera på Geneva Business School och vad du tror att du kommer tillföra till Geneva Business School Community.

För en Bachelor eller Master Degree behöver du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0-6.5 eller ett TOEFL test med minst 70-74. Du behöver även skriva en essay på 500 ord om varför du vill studera på Geneva Business School och vad du tror att du kommer tillföra till Geneva Business School Community. För en Master Degree behöver du även kunna visa på en tidigare avslutad Bachelor Degree (Kandidatexamen) inom relevant område och två års arbetslivserfarenhet eller liknande.

Sista ansökningsdag

Geneva Business School har ingen officiell sista ansökningsdag, men vi rekommenderar att du ansöker ca 3-4 månader innan kursstart.

Skicka in din ansökan till Blueberry via formuläret nedan så kontaktar vi dig och går vidare med ansökningen till skolan.

Ansökan till Blueberry

OBS: Det här är en officiell ansökan till skolan via Blueberry. Vill du istället ha mer information om den här skolan kan du kontakta oss längst ner till höger på sidan. Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.
  • Avser ort där du vill studera utomlands.
  • Personuppgifter

  • Tidigare studier

  • *Blueberrys ansökningsvillkor
    *Blueberrys integritetspolicy
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.