Boende

Boende på Les Roches

Både i Spanien och i Schweiz bor du som student på förstklassigt campusboende. Först som senare i utbildningen kan du välja att bo utanför campus och skolan kan då hjälpa dig med boende-alternativ.

Crans-Montana, Schweiz

Les Roches Crans-Montana har cirka nio bostadsbyggnader belägna på campus, var och en bara en kort promenad från skolan restauranger, barer och akademiska faciliteter. De flesta av studentbostäderna erbjuder fantastisk utsikt över den omgivande alpina naturen och har gemensamma utrymmen såsom mötesplatser, kök och tvättmöjligheter.

Det finns många privata lägenheter att hyra i Crans-Montana och runt området.

Marbella, Spanien

Les Roches Marbella’s studentbostad ligger bredvid huvudbyggnaden på campus. Den erbjuder olika alternativ för enkel-, dubbel- eller trippelrum, med eget badrum, skrivbord, luftkonditionering och säkerhetsbox. Wi-Fi finns tillgängligt över hela campus och det finns tvättmöjligheter (med gratis tvätt för praktiska uniformer) samt gemensamma områden för umgänge med vänner. Dessa inkluderar den nya Student Club som ligger i campus trädgårdar. Om boende på campus inte finns tillgänglig erbjuds förvaltad boende utanför campus, i delade lägenheter som är belägna i en resortliknande fastighet. En shuttle-service tillhandahålls till och från campus måndag till fredag.