Boende

Boende på Universidad Europea

Villaviciosa De Odón Campus

Boende på campus

På Universidad Europeas campus Villaviciosa de Odón finns det två studentboenden döpta efter konstnären Leonardo Da Vinci. När du bor här får du tillgång till roliga aktiviteter, häftiga faciliteter och ett mysigt boende. Du kan antingen bo i singel- eller dubbelrum, oavsett vad du väljer får du fin utsikt över campusets trädgård och varje rum har egen toalett. Internet, AC och tillträde till universitetets sportkomplex ingår i hyran. I studentboendet finns det ett bibliotek, en teatersal, studie-, film-, mötes- och spelrum. Boendet har dessutom kommittéer som anordnar aktiviteter året runt, så du kommer aldrig ha tråkigt. Vi hjälper dig få kontakt med detta boende när du blivit antagen till skolan. Läs mer om XIOR Picasso-Velázquez Student Housing här.

Boende utanför campus

Villaviciosa de Odón ligger väst från Madrids centrum. Det är en tyst stad med hög levnadsstandard och stora naturområden. Andra områden i närheten du kan leta boende på är Príncipe Pío och Moncloa-Aravaca. Många av UEs studenter väljer att dela boende i villa med pool och trädgård i dessa områden.

Det finns många sidor man kan använda sig av för att söka boende som till exempel:
https://www.idealista.com/en/alquiler-habitacion/villaviciosa-de-odon-madrid/
http://www.madrideasy.com/

Alcobendas Campus

Universidad Europea rekommenderar följande områden när du går på Alcobendas Campus:

Alcobendas
Detta område är det närmast campus och med bäst transportalternativ. Du hittar små studiolägenheter och rum du kan hyra. I det industriella området kan du även hitta prisvärda och rymliga takvåningar.

San Sebastián De Los Reyes
Ett område med mycket lägenheter.

Madrid
Några områden i de norra distrikten universitetet rekommenderar är Fuencarral-El Pardo, Plaza de Castilla, La Paz, Sanchinarro, Montecarmelo och Las Tablas.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sabina Fernandez, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan