Utbildningar

Utbildningar på Universidad Europea

I samarbete med Universidad Europea erbjuder Blueberry studenter möjlighet att studera en hel utbildning på Bachelor- eller Masternivå.

Bachelor Degrees – 4 till 5 år

På Universidad Europea finns det många Bachelor-utbildningar, vilket motsvarar en svensk kandidatexamen. Här är några exempel på de program som erbjuds:

Global Sport Management Degree – 4 år

Har du någonsin har funderat på hur du ska utveckla din affärsidé för ett företag inom sportindustrin? Då kan denna utbildning passa dig! Sportindustrin erbjuder stora jobbmöjligheter både i Europa och USA. Genom att studera denna utbildning på Universidad Europea får du de färdigheter som chefer inom sportindustrin letar efter: en universitetsutbildning av hög kvalitet, ett brett business-perspektiv och en internationell synvinkel. Du får dessutom en djupare förståelse för hur du leder och förvaltar idrottsanläggningar genom att delta i projekt inom till exempel fitnesscenter, golfbanor och stora sportevenemang. Praktikplatser finns på några av de största idrottsinstitutionerna i Spanien och de har även avtal med fotbollsklubbar, gymkedjor och företag inom aktivitetsturism. Under programmets gång kommer du bland annat få ta del av föreläsningar som hålls av experter inom industrin, studiebesök till England och USA samt ett utbytesår och pratik på ett topp-rankat universitet i exempelvis USA, Kanada, Australien eller England.

Här hittar du information om detta program
Datum & priser för en Bachelor’s Degree hittar du här.

 

Degree in Dentistry – 5 år

På tandläkarlinjen på Universidad Europea har varje student haft 200 patienter i genomsnitt innan examen. Universidad Europea har ett eget studentsjukhus med den senaste utrustningen, bland annat VR-system där du får öva dina kunskaper innan du tar emot riktiga patienter. Du får specialisera dig i olika delar av tandvård som endodonti, protetik och kirurgi. Genom detta program kvalificerar du för flera magisterutbildningar inom tandvård.

Här hittar du information om detta program på skolans egna hemsida.
Datum & priser för en Bachelor’s Degree hittar du här.

 

Master Degree – 1 år

På Universidad Europea kan du läsa en Master’s Degree i antingen Business Administration eller inom sport på engelska.

Real Madrid

Universidad Europea har ett samarbete med Real Madrid som ger dess Master-studenter en chans att praktisera hos fotbollslaget Real Madrid. De utbildningar du kan välja på är samtliga:

  • Communications and Sports Journalism
  • Sports Training & Nutrition
  • Sports Management
  • Sports Marketing
  • Sports Law
  • Football Coaching and Management

Här hittar du samtliga program på Universidad Europea.
Datum & priser för Master’s Degree hittar du här.

 

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sabina Fernandez, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan