Utbildningar

Utbildningar på Universidad Europea Valencia

I samarbete med Universidad Europea – Valencia erbjuder Blueberry studenter möjlighet att studera en eller två terminer Study Abroad eller hel utbildning på Bachelor.

Study Abroad – 1 till 2 terminer

Studenter som studerar en eller två fristående terminer på Universidad Europea väljer fem kurser per termin inom olika ämnesområden . Här studerar studenter från Sverige ihop med andra internationella studenter samt studenter från Spanien. Du kan studera på Universidad Europea om du studerar på universitet eller högskola i Sverige sedan tidigare samt även om du kommer direkt från gymnasiet och vill testa på att studera utomlands.

Här hittar du samtliga kurser samt kursbeskrivningar på kandidatnivå.

Datum & priser för Study Abroad hittar du här.

TIPS! Har du goda kunskaper inom Spanska och kan följa studier på spanska finns det fler program tillgängliga att välja mellan, för mer information om det kontakta Blueberry.

Bachelor Degrees – 4 till 5 år

Här är de utbildningar som finns på Engelska eller Engelska och Spanska kombinerat att studera vid Universidad Europea Valencia.

Degree in Dentistry – 5 år

På tandläkarlinjen på Universidad Europea har varje student haft 200 patienter i genomsnitt innan examen. Universidad Europea har en egen tandläkarklinik med den senaste utrustningen. Du får specialisera dig i olika delar av tandvård som endodonti, protetik och kirurgi. Första tre åren på denna utbildning ges på engelska och de två sista åren inklusive praktiken utförs på spanska. Det är helt okej att vara nybörjare på spanska när man börjar utbildningen och får då studera spanska under de tre första åren.

Här hittar du information om detta program på skolans egna hemsida.
Datum & priser för en Bachelor’s Degree hittar du här.

Global Bachelor’s Degree in Business Management and Entrepreneurship – 4 år

Denna utbildning passar dig som är intresserad av näringslivet men vill ha en stark internationell vinkel på studierna. Under din utbildning har du möjlighet att studera ett år i USA! Efter avklarad Bachelor finns professionella möjligheter i positioner med stort ansvar så som verkställande direktör, marknadschef, försäljningsdirektör, operationschef och mycket mer. Detta är en utbildning som ger jobbmöjligheter i hela världen.

Här hittar du information om detta program på skolans egna hemsida.
Datum & priser för en Bachelor’s Degree hittar du här.

Degree in Psychology – 4 år

När du tar en Degree in Psychology får du praktisk träning i hur man arbetar med psykologi. Ditt andra år får du arbeta med skådespelare som agerar ut olika situationer i skolans specialbyggda lokaler och från och med ditt tredje får du arbeta med riktiga klienter i prestigefyllda, externa kliniker. Programmet är utformat efter psykologi för både mental som i juridiska och brottsliga situationer. För den som är mer intresserad av brott och juridik kan man även göra en Double Degree in Criminology and Psychology, som tar 5 år.

För att bli en legitimerad psykolog behöver du ta en Master/magisterexamen i psykologi.

Datum & priser för en Bachelor’s Degree hittar du här.

Bachelor’s Degree in Translation and Intercultural Communication (Interpreting)

Bättre utbildning för dig som älskar språk är svårt att hitta. Här lär du dig översätta och tolka mellan följande språk: engelska, spanska, franska och tyska (valbart). Det är en komplett utbildning som tar fram den bästa översättaren eller konferenstolkaren i dig.

Här hittar du information om detta program på skolans egna hemsida.
Datum & priser för en Bachelor’s Degree hittar du här.

Degree in International Relations – 4 år

Universidad Europea var bland de första universiteten i Spanien att erbjuda internationella relationer. 33% av lärarna på detta program har själva erfarenhet av att arbeta internationellt. Varje dag får du möta nya problem och utmaningar som har grund i verkliga händelser som gör dig till en värdefull teamplayer. Du får göra två internationella placeringar ditt tredje år i antingen Europa, Oceanien, Syd- och/eller Nordamerika med möjlighet till ytterligare en placering ditt fjärde år om du väljer den Globala versionen av detta program. Ditt fjärde år får du dessutom göra praktik på ett företag, politiskt departement eller en institution som exempelvis:

  • The Ministry of Foreign Affairs
  • The European Union and Cooperation
  • The Helsinki Foundation
  • World Vision

Här hittar du information om detta program på skolans egna hemsida.
Datum & priser för en Bachelor’s Degree hittar du här.

Bachelor’s Degree in Tourism and Leisure Management – 4 år

Vill du arbeta med turism, resor och fritid? Då är detta rätt program för dig. Förutom turismrelaterade ämnen får du lära dig om företagande, ekonomi och marknadsföring. På så sätt får du ett holistiskt perspektiv på turismsektorn och vad som krävs för att arbeta där.

Här är några exempel på kurser som ingår i programmet:

  • Legal Management of Touristic Companies
  • Touristic and Entertainment Industry Destination Planning
  • English for Tourism
  • Cultural Heritage Management
  • Touristic Market Structure

Här hittar du information om detta program på skolans egna hemsida
Datum & priser för en Bachelor’s Degree hittar du här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Victoria Weber, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan