Hustak i Lissabon

Utbildningar

Utbildningar på Universidade Europeia

I samarbete med Universidade Europeia erbjuder Blueberry dig att studera fristående kurser under 1 till 2 terminer inom flera ämnesområden.

Study Abroad – 1 till 2 terminer om du inte är inskriven på universitet

Som ny från gymnasiet eller för dig som inte tidigare har studerat på universitet kan du välja att göra 1 till 2 terminer på något av skolans globala kandidatprogram på engelska. Detta är perfekt för dig som vill prova på att studera utomlands under en kortare period. Du läser tillsammans med studenter som går på den kandidat som valt att studera på. Vänligen notera att på detta Gap Year program studerar du max ett år (första året) av någon av följande program:

Management
Hospitality & Tourism Management
Sports Management
Games & Apps Development 
Creative Technologies 
Design Global 

Datum & priser hittar du här.

Study Abroad – 1 till 2 terminer om du är inskriven på universitet

För dig som studerar på universitet i Sverige finns möjligheten att göra en utlandstermin på Universidade Europeia och tillgodoräkna kurserna i din svenska examen när du kommer hem. 30 ECTS (vanligtvis 5 kurser) motsvarar 30 högskolepoäng och du kan välja att antingen rikta in dig på ett ämnesområde eller välja kurser från flera olika. Kolla alltid med din studievägledare i Sverige om det finns specifika krav för att du ska få tillgodoräkna dig kurserna.

Datum & priser hittar du här.