Utbildningar

Utbildningar på Curtin University Singapore

I samarbete med Curtin University Singapore erbjuder Blueberry studenter möjligheten att studera 1 till 2 terminer som Study Abroad eller en hel utbildning antingen på Bachelor- eller Master nivå.

På Curtin University Singapore har de ett tre-terminssystem vilket innebär att varje termin är 4 månader. Det gör att du snabbare kan ta ut din examen. Du blir till exempel färdig med en Bachelor utbildning på 2 år, istället för 3 år som är det vanliga.

Universitetet är globalt erkänt för sin satsning på forskning och för sitt breda utbud av innovativa kurser. Det är ett topprankat universitet med utmärkelser som bland annat topp 1 % bästa universitet enligt Academic Ranking of  World Universities (ARWU, 2021).

Study Abroad – 1 till 2 terminer

Om du är inskriven på ett universitet i Sverige och vill studera utomlands så finns Study Abroad programmet. Study Abroad innebär att du väljer att studera fristående kurser i 1-2 terminer. Du har ett brett  utbud av kurser, framförallt inom business. Det passar både dig som kommer direkt från gymnasiet eller redan studerar på universitet.

De flesta kurserna på Curtin University Singapore är värda 25 credits. Under en termin läser du 100 credits, vilket motsvarar 30 högskolepoäng. Det finns goda chanser att tillgodoräkna kurserna på Curtin till din svenska examen.

Se Curtins kursutbud här.
Datum & priser hittar du här.

Bachelor Degree – 2 år

Välj att läsa en tvåårig Bachelor’s Degree på Curtin University Singapore. En Bachelor utbildning representerar en kandidatexamen i Sverige, som vanligtvis är på 3 år.

  • Finance
  • Supply Chain Management
  • Logistics
  • Marketing
  • Management
  • Accounting, m.fl.,

Se hela utbudet av utbildningar här.
Datum & priser hittar du här.

Master Degree – 1 år

Om du har har tagit en examen på universitet/högskola kan du välja att studera en Master inom business. Du kan välja mellan två olika inriktningar:

  • Master of International Business
  • Master of Supply Chain Management

Läs mer om de olika inriktningarna här.

 

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Isabella Hansson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan