Ansökan

Antagningskrav

För att bli antagen till Pavol Jozef Šafárik University ska du ha högskolebehörighet med goda kunskaper i engelska. Du ska även ha ett avklarat antagningsprov.

Antagningsinformation

Antagningsprovet består av flervalsfrågor i biologi och kemi, 100 frågor i vardera ämne. Du kan få mellan 1-4 poäng och maxpoängen är därav 800 poäng. För att bli godkänd måste du få 600 poäng. Provtiden är 2 timmar och 30 minuter. När du skickar in din ansökan till oss på Blueberry har vi möjlighet att ge dig inlärningsmaterial och ett exempelprov, som kan hjälpa dig att förbereda dig inför provet.

Skicka in din ansökan till Blueberry via formuläret nedan så kontaktar vi dig och går vidare med ansökan till universitetet.

Sista ansökningsdatum

Vi rekommenderar att du startar din ansökan så snart som möjligt för störst chans till antagning. Går du i trean på gymnasiet går det att söka in på dina hittills avklarade kurser.

Skicka in din ansökan till Blueberry via formuläret nedan så kontaktar vi dig och går vidare med ansökningen till universitetet.

Ansökan till Blueberry

OBS: Det här är en officiell ansökan till skolan via Blueberry. Vill du istället ha mer information om den här skolan kan du kontakta oss längst ner till höger på sidan. Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.
  • Avser ort där du vill studera utomlands.
  • Personuppgifter

  • Tidigare studier

  • *Blueberrys ansökningsvillkor
    *Blueberrys integritetspolicy
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.