Utbildningar

Utbildningar på Pavol Jozef Šafárik University

I samarbete med Pavol Jozef Šafárik University erbjuder Blueberry studenter möjlighet att studera till läkare.

Läkare, allmän medicin – 6 år

Under utbildningen kommer du som student att få både kunskap i både de teoretiska, prekliniska och kliniska ämnena. Läkarstudenterna på Pavol Jozef Šafárik University får under den praktiska delen av utbildningen lära sig grundläggande förebyggande, diagnostiska och terapeutiska processer. Studierna varar i 6 år och efter avklarade studier tilldelas studenterna titeln ”Doctor of General Medicine” (MUDr., vilket ger möjlighet att arbeta som läkare i alla länder inom EU. 

Läs mer om utbildningen på skolans hemsida här.

Tandläkare – 6 år

Utbildningen ger dig kunskap i teoretiska, prekliniska och kliniska ämnen. Målet med de praktiska delarna är att förbereda dig som student att självständigt kunna utföra grundläggande praktiska moment. Utbildningen är på 6 år och efter avklarad examen tilldelas studenten titeln Doctor of Dental Medicine (DDM) och du har möjlighet att arbeta som tandläkare i hela EU och därmed också Sverige.

Läs mer om utbildningen på skolans hemsida här.

Datum & priser för programmen hittar du här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Alexia Holse, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan