Utbildningar

Utbildningar på Shih Chien University

I samarbete med Shih Chien University erbjuder Blueberry studenter möjligheten att studera 1 till 2 teminer Study Abroad på kandidat- eller masternivå för den som redan är inskriven på ett svenskt universitet.

Study Abroad – 1 till 2 terminer

På Shih Chien i Taipei kan du studera ämnen som Chinese Language and Culture, Business, Economics, Management och Human Ecology. Globalt sett är Taiwan en av de starkaste aktörerna i affärsvärlden och inom informations- och kommunikationsteknik.

Du kan börja planera dina studier i förväg, men du väljer kurser först på plats, första dagen på universitetet. Kurser kan komma att förändras, den officiella listan med kurser utkommer 2 till 3 månader före terminsstart. Du kan välja kurser på kandidat- eller masternivå oavsett vad för program du går hemma i Sverige.

Business
Här finns det mycket att välja på! Oavsett om du vill läsa marknadsföring, finans, ekonomi, bokföring, management, business på en internationell nivå eller statistik så finns det kurser på Shih Chien för dig. Du kan också läsa unika kurser som Game Theory, Web Design eller Fashion Marketing ur ett företagsperspektiv.

Language and Culture
Mandarin erbjuds på både en nybörjarnivå och på en avancerad nivå. Dessutom finns kurser som Chinese Culture and Art of Communications för den som vill fördjupa sig i kinesisk kultur. För den som vill bli bättre på engelska finns det specialiserade kurser som English in Finance eller Advanced Business English likaså allmänna kurser i engelska.

Här kan du läsa mer om de kurser som erbjuds.
Datum & priser hittar du här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sofia Eriksson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan