Utbildningar

Utbildningar på Prince of Songkla University

I samarbete med Prince of Songkla University i Thailand erbjuder Blueberry möjlighet att studera 1-2 terminer Study Abroad på kandidatnivå.

Study Abroad – 1 till 2 terminer

Detta alternativ passar både dig som vill göra ett sabbatsår efter gymnasiet och dig som redan är inskriven på ett svenskt universitetet och vill göra en termin utomlands. Som student på Prince of Songkla University får välja ut 4-6 kurser från the Faculty of Hospitality and Tourism. Du kan då välja att inrikta dig mot ett visst område eller blanda fritt mellan ämnen som:

Business
Business är ett brett ämne och det syns på PSU:s utbud av kurser inom Business. Här kan du lära dig grunderna i marknadsföring, ekonomi, finans, statistik, bokföring, management och HR. Du kan även läsa specialiserade kurser i ämnen som ledarskap, etik för företag och hur man skapar starka kundrelationer. Detta passar för dig som vill arbeta på företag eller starta eget.

International Business
PSU erbjuder även kurser som är inriktade mot internationella affärer. Detta passar dig som vill kunna arbeta varsomhelst i världen eller som vill fokusera på finansiella frågor på en internationell nivå. Du kan då läsa kurser som International Finance, International Business eller International Economics. Eller varför inte förbättra din engelska med en Advanced English for Business?

Tourism
Tourism är PSU:s pärla av utbildningar. Fördjupa dig i allt som har med resor, turism, hotell och transport att göra. Här är bara några exempel på kurser du kan välja på:

  • Marketing for the Hospitality and Tourism Industry in the Digital Age
  • Introduction to Convention and Event Management
  • Sustainable Environmental Management for Hospitality and Tourism
  • Airline Management
  • Cultural Tourism Business Management

Language and Culture
Detta är för dig som verkligen vill få den fulländade thailändska upplevelsen! Lär dig om landets historia, konst och kultur och det thailändska språket. I kursen Thai Arts and Culture får du utforska matkultur, musik, arkitektur, skulpturkonst, litteratur och festivaler.

Här kan du läsa mer om de kurser som erbjuds.
Datum & priser hittar du här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sofia Eriksson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan