Studera i Thailand - Studera i Bangkok

University of Newcastle Bangkok

Studera utomlands på University of Newcastle Bangkok

University of Newcastle är ett australiensiskt universitet med campus i Bangkok som delas med University of the Thai Chamber of Commerce (UTCC). Nyligen lanserade de sitt ”two-degree program” vilket innebär att studenterna automatiskt får en kandidatexamen (Bachelor’s degree) från båda universiteten efter tre års studier. Universiteten fokuserar främst på utbildningar relaterade till Business och kursavgiften här är betydligt lägre än i Australien.

Campuset ligger i centrala Bangkok och här studerar över 18 000 studenter från mer än 40 olika länder. Alla utbildningar har engelska som undervisningsspråk och som student har du varje termin möjlighet att delta i workshops och tävlingar. Skolan har starka anknytningar till Thailands näringsliv vilket gör att du inte bara får teoretisk kunskap utan även praktisk.

University of Newcastle logo på blueberry.nu

UTCC Logga

4 skäl att studera på University of Newcastle Bangkok

  • Hög akademisk nivå på utbildningar inom Business.
  • Studenterna får en examen från två olika universitet.
  • Betydligt lägre kursavgifter och levnadskostnader jämfört med campuset i Australien.
  • Upptäck Thailand och dess stränder, korallrev, tempel och uteliv på din fritid.

Upplev Asien under din studietid

I Bangkok går det att hitta fina lägenheter att hyra, ofta med pool och gym inkluderat i hyran. Du tar dig lätt runt med buss, tåg, båt eller tuk tuk, både innanför och utanför stadens gränser. I Bangkok kan du se nya sevärdheter varje dag, från uråldriga tempel och palats till toppmoderna shoppingcentrum, restauranger och klubbar.

På dina lov har du chansen att utforska allt vad Thailand har att erbjuda, som korallrev, regnskog, berg, vattenfall och paradisöar. Detta är äventyrarens drömland, som dessutom har en fantastisk standard på sina universitet. Du har också nära till andra spännande städer och platser i Asien. Kuala Lumpur, Singapore och Bali ligger endast en kort flygresa bort.

Utbildningar på University of Newcastle Bangkok

I samarbete med University of Newcastle Bangkok och UTCC erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Bachelor’s degree – 4 år

Läs mer om utbildningarna på University of Newcastle här.

Spana in University of Newcastle Bangkok på sociala medier

Facebook

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sofia Eriksson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan