Studera i Sydkorea - Studera i Seoul

Hankuk University of Foreign Studies

Studera utomlands på Hankuk University of Foreign Studies

Hankuk University of Foreign Studies (HUFS), rankat som det främsta internationella universitetet i Sydkorea, ligger i hjärtat av den blomstrande huvudstaden Seoul. Detta universitet grundades efter Koreakriget för att främja språkstudier och internationella relationer. Här kan du läsa över 45 olika språk, från japanska till franska, och ämnen som internationell ekonomi och internationell utveckling.

Genom att investera i både kvantitet och kvalitet har HUFS utmärkt sig som ett internationellt universitet där människor och kulturer från hela världen möts. Det är inte konstigt att många framgångsrika företagare och diplomater en gång studerade vid Hankuk University of Foreign Studies.

Ansök och dyk in i den unika koreanska kulturen, livsstilen i Seoul och få en förstklassig akademisk undervisning vid Hankuk University of Foreign studies!

4 skäl att studera på Hankuk University of Foreign Studies

  • Det främsta internationella universitetet i Sydkorea. Studera juridik, kultur, ekonomi och mycket mer med ett internationellt perspektiv!
  • Kurser i över 45 olika språk, som azerbajdzjanska, spanska, japanska eller ryska.
  • Modernt campus i spännande storstaden Seoul.
  • Internationella studenter från över 100 olika länder.

Destination och campus

Hankuk University of Foreign Studies består av två campus: Seoul Campus och Global Campus. Dina val av kurser avgör om du kommer att studera på Seoul campus eller i Yongin, en stad omgiven av skogstäckta kullar 2 timmar bort med buss från Seoul, där Global Campus ligger.

Båda campusen har butiker, idrottsanläggningar, restauranger och cafeterior. Hankuk University erbjuder även studentboende som ligger antingen på campus eller en kort promenad därifrån.

Utbildningar på HUFS

Studenter som studerar vid ett universitet i sitt hemland välkomnas till HUFS för att tillbringa en oförglömlig utbytestermin eller två. För dig som är intresserad av att lära känna den koreanska kulturen finns även ett 4-veckors sommarprogram som arrangeras varje år från mitten av juli till mitten av augusti. Har du bestämt dig för att flytta till Sydkorea för en längre period finns möjligheten att söka in till en hel Bachelor’s degree på 4 år.

I samarbete med HUFS erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer
  • Bachelor’s degree – 4 år
  • Sommarprogram – 4 veckor

Läs mer om de olika utbildningarna på HUFS här.

Spana in HUFS på sociala medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram

Studera i Seoul

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer

Studera i Sydkorea

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sofia Eriksson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan