Datum & Priser

Datum & priser för BIMM

Kursstart 2020

Introduktion: 14 september.
Hösttermin: 28 september.

Skolan håller introduktionsdagar som är obligatoriska för alla studenter, mer information om detta skickas till studenterna i augusti.

BIMM har kursstart en gång om året, på hösten.

Kurspriser 2020

Bachelor degree (3 år)
7950 EUR (ca 82 700 SEK) per år.

Övriga avgifter

Utöver kurspriset tillkommer en summa för att inskaffa material på Bachelorprogrammen. Summan för detta beror på inriktning.

Early Bird discount

Studenter som ska starta 2020 och skickar in sin ansökning innan kl 09.00 den 4:e maj har möjlighet att få 250 euro i rabatt på kursavgiften. För att kunna ta del av detta behöver vi ha din kompletta ansökan senast på fredagen förmiddag den 1:a maj. Läs mer om denna rabatt på BIMM här.

Stipendium för BA (hons) Music Production

Stipendium kommer att delas ut till två stycken studenter som ska studera Music Production under hösten 2019, och stipendiet kommer att täcka hela första året på utbildningen. Du behöver alltså bara betala för 2 år av 3 om du skulle vara den lyckligt utvalda!
Läs mer om hur du kan ansöka om detta stipendium på BIMM för Music Production här.
Du hittar även mer ansökningsdetaljer på denna länk.

Betalning av kursavgifter

Kursavgifterna på BIMM betalar du terminsvis direkt till skolan. Vi på Blueberry hjälper dig kostnadsfritt med hela din ansökan.

Studiemedel

Utbildningarna på BIMM är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader, Blueberry kan dock aldrig garantera att du blir beviljad studiemedel. Läs om CSN och hur mycket studiemedel du kan få här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Saga Kjell, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan