Boende

Boende på CSU Northridge

Boende på Campus

Universitetet erbjuder möjligheter att bo på campus vilket kan vara skönt när man kommer till ett nytt land och en ny stad. För de som kommer nya till CSUN så kan man välja att bo på The Suites at University Park som är utformat speciellt för nya studenter. Alla rum är dubbelrum med delat badrum. Rummen har två loftsängar med skrivbord och arbetsyta under sängen. Varje grupp om 16 sovrum har ett eget uppehållsrum där man kan träffa andra studenter och med speciella Study Areas. Måltider serveras i matsalen vilket ger alla studenter en chans att lära känna varandra i en avslappnad miljö. I residenset finns även trådlöst internet och tillgång till kabel-TV. Du kan ansöka till boendet direkt till skolan efter att du fått en plats.

Boende utanför Campus

Att hitta eget boende utanför campus är också ett alternativ. Där kan man antingen söka helt på egen hand eller alternativt ta hjälp av sökfunktionen på Northridge hemsida. Pris på boendet utanför campus varierar beroende på vad för standard man vill ha, hur många man delar med och område.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Victoria Weber, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan