Manhattan, New York

Ansökan

Ansökan till Columbia University

Förkunskapskrav

För att bli antagen till Columbia University ska du visa upp TOEFL med minst 100 poäng, IELTS med minst 7 poäng eller Duolingo med minst 120 poäng. Du måste också vara inskriven vid ett svenskt universitet alternativt ha studerat på den nivån tidigare.

Columbia erbjuder kurser på både kandidatnivå och masternivå. För att studera på masternivå behöver du kunna visa upp en kandidatexamen innan studierna på Columbia påbörjas. OBS! Söker du kurser på masternivå så godkänner skolan inte Duolingo utan du behöver skriva antingen TOEFL eller IELTS. 

Sista ansökningsdatum

Sista ansökningsdag för våren 2023 är den 1 november och till höstterminen den 1 maj men vi rekommenderar att man söker så tidigt som möjligt för att hinna med allt då ansökningsprocessen till Columbia består av flera olika steg.

Skicka in din ansökan till Blueberry via formuläret så kontaktar vi dig och går vidare med ansökningen till skolan.

Ansökan till Blueberry

Genom att fylla i ansökningsformuläret nedan påbörjar du en ansökan till skolan via oss. Vill du ställa en fråga eller boka en gratis studierådgivning, klicka här! Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.

  • Avser ort där du vill studera utomlands.
  • Personuppgifter

  • Tidigare studier

  • *Blueberrys ansökningsvillkor
    *Blueberrys integritetspolicy