Utbildningar

Utbildningar på Lane Community College

I samarbete med Lane Community College erbjuder Blueberry dig både fristående kurser och hela program.

Study abroad – 1 till 3 terminer

Att studera 1 till 3 terminer study abroad på Lane Community College är perfekt för dig som kommer direkt från gymnasiet. Det ger dig möjligheten att testa på olika ämnesområden samtidigt som du får uppleva hur det är att bo i USA.

Läs mer om Lanes utbildningar här. 
Datum & priser hittar du här.

Certificate – 1 år

Lane Community College erbjuder även att antal ettåriga certifikat för sina studenter. Dessa certifikat ger efter avslutad utbildning ett så kallat OPT, vilket är ett ettårigt arbetstillstånd i USA. Detta är en bra möjlighet för de studenter som vill stanna kvar i USA och jobba inom det området man studerat. Här kan du läsa mer om hur OPT fungerar.

Du kan läsa ett certifikat inom bland annat:

  • Multimedia Design
  • Web Design
  • Business Assistant
  • Fitness and Lifestyle Specialist

Datum & priser hittar du här.

Associate’s degree – 2 år

En Associate’s degree på Lane Community College är på 2 år. Efter du är klar med din Associate’s degree kan du välja att göra en transfer till ett universitet och läsa 2 år till och få en Bachelor’s degree eller välja att ta steget ut i arbetslivet.

På Lane Community College kan du bland annat läsa:

  • Business
  • Computer Science
  • Engineering
  • Graphic Design

Läs mer om Lanes utbildningar här. 
Datum & priser hittar du här.

Bachelor’s degree – 2 + 1 år

Ett väldigt unikt program är den treåriga Bachelor in Business, som ges tillsammans med Rennes School of Business, i Frankrike. Du startar din utbildning vid Lane Community College där du läser två år och erhåller en Associate Degree. Därefter läser du det tredje året i Frankrike och erhåller en Bachelor degree med inriktning på Marketing, Finance, Supply Chain eller Digital Selling. För den som vill går det sedan att läsa en masterutbildning vid Rennes School of Business. 

Läs mer om det unika programmet här.
Datum & priser hittar du här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Victoria Weber, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan