Boende Michigan State University på blueberry.nu

Boende

Boende på Michigan State University

Michigan State University erbjuder flera olika studentboenden kallade Residence Halls eller Graduate Center. Nedan presenteras de två olika boendealternativen. Här kan du läsa mer om boendealternativen på skolans hemsida.

Undergraduate Residence Hall

Korridorsliknande rum (dormitory style) där du delar boende med en amerikansk rumskamrat. Rummen inkluderar möbler såsom säng, förvaringsmöjligheter och skrivbord, samt delat badrum med din rumskamrat.

Som student i en Undergraduate Residence Hall har du en ”unlimited meal plan”. Det innebär att du kan äta så ofta du vill på valfri restaurang på campus. Även om det är obegränsat med mat i skolans matsalar finns det olika nivåer av matpaket som du kan välja mellan.

Owen Graduate Center

Graduate Centers är till för dig som är 21 år eller äldre och letar efter ett lite lugnare och mognare boendealternativ. Här har du ett privat rum och du delar badrum med en annan student.

Väljer du att bo på Owen Graduate Center ingår mat och då har du tillgång till 75 måltider på samtliga dining halls och 300 USD för att spendera på universitetets restauranger, caféer och matbutiker.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Josefin Palm, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan