MBA och Master på PLU i Seattle i USA på blueberry.nu

Utbildningar

Utbildningar på Pacific Lutheran University

I samarbete med Pacific Luteran University erbjuder Blueberry ett brett kursutbud och erbjuder utbildningar på både Bachelor och Master nivå. Universitetet erbjuder program inom bland annat Art och Design, Business, Communication, Economics, Global Studies, History, Philosophy och Sociology.

Bachelor’s Degree – 3 till 4 år

PLU erbjuder ett stort antal olika ämnesområden och som skandinavisk student har du möjlighet att tillgodoräkna dig kurser från gymnasiet vilket innebär att du kan påbörja din Bachelor på år två istället och blir klar på tre år. Gemensamt för alla utbildningar är att undervisningen sker i mindre klasser som tillåter en nära dialog mellan studenter och lärare.

Läs mer om universitetets program här.
Datum och priser för Bachelor’s Degree hittar du här.

Master’s Degree – 1 till 2 år

För dig som redan har en kandidatexamen eller Bachelor’s Degree finns chansen att söka in till en Master på PLU. Du kan välja mellan bland annat MBA (Master of Business Administration), Creative Writing, Education och Finance.

Läs mer om universitetets program här.
Datum och priser för Master’s Degree hittar du här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Emma Ivarsson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan