Ansökan

Ansökan till San Francisco State University

Förkunskapskrav

För att söka till Study Abroad eller Certificate behöver du fullständiga gymnasiebetyg med betyg VG/C i engelska A/5 och B/6 alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 61 poäng. Du behöver också ha läst kurser på högskolenivå sedan tidigare.

Söker du till något av skolans degreeprogram krävs det att du gör TOEFL, för Bachelor’s degree är kravet 61 poäng och för Master’s degree är kravet 80 poäng.

Sista ansökningsdatum

Sista ansökningsdag till vårterminen för Study Abroad eller Certificate är den 15 november och för Bachelor’s degree eller Master’s degree är sista ansökningsdag den 1 oktober. Sista ansökningsdag till höstterminen för Study Abroad eller Certificate är den 15 maj och för Bachelor’s degree eller Master’s degree är sista ansökningsdag den 31 mars. Vi rekommenderar dock att man söker så tidigt som möjligt för att hinna med visumprocessen.

Skicka in din ansökan till Blueberry via formuläret nedan så kontaktar vi dig och går vidare med ansökningen till skolan.

Ansökan till Blueberry

OBS: Det här är en officiell ansökan till skolan via Blueberry. Vill du istället ha mer information om den här skolan kan du kontakta oss längst ner till höger på sidan. Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.
  • Avser ort där du vill studera utomlands.
  • Personuppgifter

  • Tidigare studier

  • *Blueberrys ansökningsvillkor
    *Blueberrys integritetspolicy
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.