Utbildningar

Utbildningar på SFSU

I samarbete med San Francisco State University erbjuder Blueberry studenter utbildningar som lägger lärandet i fokus och de har sedan grundandet varit kända för deras engagemang för lärande på hög nivå och högkvalificerade lärare. Klasserna är små för att vara ett så stort universitet och som student kan du förvänta dig att få de kunskaper, stöd och vägledning som behövs för att lyckas.

Study Abroad – 1 till 2 terminer för dig som studerar på universitet

SFSU:s program för Study Abroad är till för dig som studerar eller har studerat på universitet och vill ta 1-2 terminer utomlands. Du kan välja att studera kurser från i stort sett alla ämnesområden och dessutom på både kandidat- och masternivå.

Notera att kurserna tilldelas på plats i USA och att universitetet kan inte garantera plats på en specifik kurs i förväg. Välj därför minst sex till åtta kurser ifall inskrivning på en viss kurs inte är möjlig.

Läs mer om kursutbudet på SFSU här.
Se datum och priser här.

Study Abroad – 1 till 2 terminer för dig som inte studerar på universitet

SFSU kan även erbjuda Study Abroad för studenter som kommer direkt från gymnasiet. Så om du vill ta ett gap year i San Francisco är det här programmet perfekt! Du kan då välja att läsa motsvarande 75% eller 100% beroende på hur mycket du vill studera alternativt ha tid till att resa och upptäcka utanför skoltid också. Väljer du att läsa två terminer så får du ett Certificate in Liberal and Creative Arts.

Läs mer om kursutbudet på SFSU här.
Se datum och priser här.

Certificate – 1 till 1,5 år

Just nu erbjuder SFSU följande certifikat:

  • Business Administration
  • International Business

Observera att du måste ha läst kurser på universitetsnivå sedan tidigare (minst 2 år) för att söka till ett certifikat.

Läs mer om Certificate Programs här.
Se datum och priser här.

Bachelor’s degree – 4 år

SFSU erbjuder ett stort utbud av Bachelor degrees. Du kan bland annat ta en examen i:

  • Business Administration
  • Journalism
  • Liberal Studies
  • Biology

Se hela utbudet på Bachelor’s degree här.
Se datum och priser här.

Master’s degree – 1 till 2 år

Ta din karriär ett steg längre med en MBA från SFSU. Programmet är noggrant utformat för att ge den studerande de kunskaper och färdigheter som krävs för att med självkänsla tackla dagens utmaningar i affärsvärlden.

Bridge MBA

Bridge MBA är för dig som har en treårig Bachelor från ett universitet utanför USA. Bridge MBA är en ettårigt program med 4 kurser per termin. Sex av dem kurserna kan du sedan flytta/överföra till en MBA degree. Detta program ges på downtown campus.

Läs mer om Bridge MBA här.
Se datum och priser här.

Sommarkurser 

För dig som vill studera en kortare tid i USA erbjuder SFSU även sommarkurser. Läs mer om San Francisco State University’s sommarkurser här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Josefin Palm, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan