Tjej gör LA tecken

Stipendium

Blueberrys stipendium för studier på Santa Monica College 2023

Inför hösten 2023 kommer Blueberry att dela ut 3 stycken stipendier till våra studenter på Santa Monica College! Stipendierna är värda 10 000 kr styck och kan avvändas för att betala delar av kursavgiften på SMC.

Hur ansöker jag till stipendiet?

För att ansöka bör du planera att påbörja studier på Santa Monica College till höstterminen 2023. Du behöver inte ha blivit antagen till skolan än för att söka, men för att motta stipendiet behöver du starta till hösten.

 

Ansökningskriterierna är följande:
  1. Följ Blueberry på Instagram och Tiktok.
  2. Lägg upp en bild eller film i sociala medier (Instagram eller TikTok) där du motiverar varför du vill/ska studera på just Santa Monica College. För Instagram går det bra att lägga upp i flödet, men du behöver då spara inlägget i höjdpunkter.
  3. För att vi ska kunna se ditt bidrag behöver du ha öppen profil samt tagga oss i inlägget:
    @blueberrycollegeuniversitet på Instagram
    @blueberrycollegeuni på TikTok
Deadline för att lägga upp bilden/filmen och delta i tävligen är den 20 maj och 3 stycken vinnare kommer att utses i början på juni. Observera att stipendiet kan betalas ut först när du är på plats i Los Angeles och har påbörjat studierna.

 

Hur utses stipendietagaren?

Uttagningen baseras på din motivation om varför du valt just Santa Monica College. Om du blir utsedd till stipendiat ser vi gärna att du gör en intervju för oss där du berättar om ditt intryck av din skola och dina framtida ambitioner.
Frågor om stipendiet? Maila