Boende

Boende på RMIT University Vietnam

Svårslaget campusboende

RMIT har ett eget campus boende att erbjuda sina studenter i närheten av universitetet. I The Residential Centre har du möjligheten att antingen bo ensam i en lägenhet eller ha ett rum i en delad lägenhet. I Residenset har du även tillgång till uteplats, gemensamt vardagsrum med bland annat TV, grupprum med internet. De flesta internationella studenter väljer att bo här då det är enklast och ett bra alternativ på boende i Vietnam.

På skolans campusboende bor tjejer och killar på olika våningar. Det finns också ordningsregler som de som bor på campuset ska rätta sig efter. Till exempel har de rätt så hårda policyer kring alkohol, droger och utomstående gäster, som generellt inte välkomna på residenset. Men våra tidigare studenter tipsar om att det går snabbt och enkelt att ta sig till massor av pubar, barer och nöjen. Se till att du läser igenom boendets regler innan du bestämmer dig för att bo där.

Pris för hyra varierar och beror på om du bor i eget rum eller delar med andra osv. Du kan se kostnaderna för att bo på Residential Centre här. 

Eget boende utanför campus

Många studenter väljer efter första året att dela lägenhet eller hus utanför campus med andra studenter. Som internationell student kan du få hjälp av personal på RMIT Vietnam med rådgivning och administrativ hjälp kring boende. Det finns många alternativ på studentboenden

Tänk på att läsa igenom kontraktet noggrant innan du signerar det. Boendekontrakten binder dig vanligtvis att betala för ett bestämt antal månader även om du skulle flytta därifrån tidigare. Varken Blueberry eller RMIT Vietnam kan ta något ansvar för boende och kontrakt du ingår utanför campus. Nedan hittar du tips på boende som RMIT Vietnam och tidigare studenter rekommenderar:

City House Apartments
Terranova Gold House
Springlight Home

 

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Emma Ivarsson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan